Anemone.ro – floraria care-ti creaza mereu aranjamente perfecte pentru orice ocazie

joi, august 5, 2021 15:06
Posted in category Diverse

Aranjamente floraleAnemone este una din florariile de top din Bucuresti. Clientii vin aici pentru ca stiu ca gasesc mereu flori proaspete, nu pe jumatate ofilite ca in alte cazuri. Iti doresti ca atunci cand oferi un buchet de flori sa faci cu adevarat o impresie buna, chiar daca unele flori nu au viata indelungata. Iar la Anemone gasesti designeri florali, cu adevarat pregatiti in acest domeniu. Deci stii ca te poti baza mereu pe ei atunci cand vrei un aranjament pe masura ocaziei.

Chiar daca nu prea le ai tu cu denumirile florilor si nu prea stii ce culori se potrivesc, lasa toate in grija celor de la Anemone. Vino la florarie, alege tu cele pe care ti le doresti, iar ei le vor impleti cu mainile lor dibace si magice intr-un buchet demn de pus in vitrina. In plus, iti ofera si consultanta, sfatuindu-te ce flori merg pentru fiecare ocazie si persoana.

Magazin fizic sau online – aceleasi buchete minunate

Cand vine vorba de aranjamente florale Bucuresti, Anemone este alegerea ideala. Poate nu ai timp sa ajungi la sediu pentru a face un buchet pentru persoana draga. Caz in care tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.anemone.ro si poti comanda online unul dintre buchetele sau aranjamentele in cutie disponibile pe site. Daca simti ca niciunul nu iti capteaza atentia, contacteaza echipa telefonic si spune-le ce iti doresti. Ei iti vor aduce viziunea la realitate si iti vor trimite o poza cu buchetul pe email ca sa confirmi ca este ceea ce vrei. Poti veni mai tarziu sa il ridici sau poti opta pentru a fi livrat catre persoana draga. Trebuie sa stii ca pentru buchetele livrate trebuie facuta comanda pana in ora 13. Pentru comenzile ce depasesc 150 lei, transportul este gratuit.

De asemenea, poate incerci sa cuceresti pe cineva, iar buchetele anonime sunt un bun mod de a starni curiozitatea, lasand o urma de mister, dar in acelasi timp nu sufoci persoana respectiva. Trebuie sa tii cont si de personalitatea ei. Apoi pe masura ce va apropiati ii poti spune ca tu ai fost cel care i-a trimis acel aranjament. Echipa de la Anemone pastreaza anonimatul si evident, poti adauga si un mesaj frumos in buchetul facut.

Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta florarie si sa te uiti prin floraria online acceseaza www.anemone.ro. Ofera flori cat mai des, caci ele sunt cheile ce deschid suflete.

Contact: 0721 260 677

floraria@anemone.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu