Arabesque are si profil de Youtube

miercuri, octombrie 26, 2016 15:54
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCred ca fiecare dintre noi a putut observa in trafic sau pur si simplu pe strada macar o data o masina care poarta inscriptiile Arabesque. Masinile se remarca usor datorita culorilor placute- galben si albastru. In toate orasele din tara se pot observa asemnea masini, caci sistemul de distributie si livrare marfa a celor de la Arabesque este foarte bine pus la punct. Pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu acest nume, o sa trecem in revista un scurt istoric despre aceasta companie.

Arabesque a fost infiintat in Galati in anul 1994 si este o comapnie ce are ca obiect de activitate comercializarea materialelor de constructii si finisaje. Gama de produse pusa la dispozitia cumparatorilor este foarte variata si cuprinde pana la 30-35 de mii de repere. Arabesque comercializeaza materiale variate, pornind de la blocuri pentru zidarie, produse metalurgice, betoniere, continuand cu sisteme specifice pentru acoperisuri (hidroizolatii, tigla ceramica de beton si metalica, sindrila bituminoasa, placi ondulate, policarbonat, etc), dar si produse pentru amenajari interioare (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de gips carton, termoizolatii, tavane casetate, parchet, lambriuri, usi, etc.), cat si materiale specifice pentru instalatii sanitare si termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, si terminand cu materiile prime necesare pentru mobilier (pal, feronerie, blaturi de masa si bucatarie, lemn stratificat, etc.). Pe langa toate aceste categorii de produse, trebuie sa stiti ca Arabesque ofera si o gama larga de servicii, cum ar fi consiliere tehnica de specialitate pentru clienti, serivcii de fasonare si debitarea a otelului beton, colorarea vopselelor si a tencuielilor decorative, decuparea panourilor de pal si operatii de cantuire, cat si transport si distributie. In plus, clientii din Romania pot vizualiza produsele si chiar comanda materialele necesare direct de pe site-ul Arabesque, fapt care vine in sprijinul persoanelor care fie nu au timp, fie nu pot sa se deplaseze in centrele comerciale pentru aprovizionare. Transportul cumparaturilor este asigurat de catre Arabesque si se va face in cel mai scurt timp posibil. Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in localitatile in care se afla un centru comercial al retailerului si pentru localitatile limitrofe, iar pentru livrarea in afara zonelor limitrofe se percepe o suma decenta.

Arabesque are, la ora actuala, deschise in Romania 19 centre comerciale (situate in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Iasi, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Galati, Piatra Neamt, Bacau, Focsani, Targu Mures, Oradea sau Baia Mare), dar si alte 15 reprezentante in afara granitelor tarii, respectiv in Ucraina, Bulgaria si Republica Moldova.

Daca doriti sa aflati si mai multe informatii despre Arabesque puteti sa intrati pe Internet si sa vizualizati profilul de YouTube al retailerului!

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu