arabesque.ro, componente instalaţii sanitare şi termice pentru tine

sâmbătă, februarie 28, 2015 15:35
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniMagazinul online despre care se face vorbire în acest material este foarte cunoscut. Și chiar recunoscut, mai ales prin prisma faptului că putem găsi absolut orice produs din domeniul materialelor de construcții și finisajelor. De exemplu, dacă sunteți interesați de tevi din otel, accesați link-ul anterior și puteți comanda acest produs. Pe lângă faptul că puteți comanda online orice produs de care aveți nevoie, puteți beneficia și de servicii utile legate de materiale de construcție și finisaje, precum: transport, colorarea vopselelor, debitare și cantuire PAL, fasonare și debitare oțel beton, consiliere gratuită. Mai mult, la anumite produse puteți consulta cataloagele acestora, iar acolo găsiți toate informațiile necesare în legătură cu utilizarea acestor produse. Mai găsiti și o listă cu locatiile din țară, dacă, eventual, doriți să ajungeți la depozitele firmei.

Cei interesați de fitinguri din fonta negre si zincate, să urmeze legătura anterioară. Produsele comandate vă sunt livrate în maxim 48 de ore de la confirmarea plății acestora, iar livrarea se face prin curier sau cu mașinile de transport proprii ale firmei, în funcție de natura produselor comandate. Puteți plăti aceste produse în numerar, la primire, online folosind cardul sau prin ordin de plată. Mai multe detalii găsiți pe site.

Iată câteva categorii de produse pe care le puteți vedea si comanda: materiale pentru constructii, finisaje si amenajari (peste 30.000 produse), materiale grele (blocuri pentru zidarie, produse metalurgice, betoniere etc.), sisteme pentru acoperisuri (hidroizolatii, tigla ceramica de beton si metalica, sindrila bituminoasa, placi ondulate, policarbonat etc), produse pentru amenajari interioare (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de gips carton, termoizolatii, tavane casetate, parchet, lambriuri, usi etc.), instalatii sanitare si termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, pana la materii prime pentru mobilier (pal, feronerie, blaturi de masa si bucatarie, lemn stratificat etc.). Cu alte cuvinte, la arabesque.ro găsiți tot ce vă trebuie, la prețuri de avantajoase.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu