Articole de plaja

miercuri, iunie 28, 2017 11:18
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniŞi a fost şi solstiţiu de vară, adică în 21 iunie, 2017 anul acesta, dar este la fel în fiecare an, a fost ziua cea mai lungă, în care soarele are timp suficient să-şi reverse lumina şi căldura asupra noastră, a pământenilor. Şi ce poţi face vara, anotimpul vacanţelor şi concediilor, mai bun decât să mergi la plajă? Evident, opţiunile sunt puţine, iar plaja este inevitabilă. Numai să fim pregătiţi. Iar dacă nu suntem pregătiţi, putem alege articole de plaja Swimpy, numai bune pentru verile noastre din fiecare an.

Oricum, mersul la mare ne transformă în copiii ce eram odată, pentru care nisipul, apa, valurile, soarele erau bucurii supreme. Parcă timpul se oprea în loc, iar noi, juniorii de ieri, adulţii de astăzi, eram stăpânii universului, nimic nu strica bucuria acelei clipe unice. Şi dacă tot vorbim despre copii, şi dacă tot vreţi să-i luaţi şi pe ei la mare – obligatoriu, altfel ce farmec ar mai avea concediul de vară – este bine să ştiţi, în caz că aveţi nevoie, despre articole de plaja copii, cei mici având maximă nevoie de câteva dintre aceste produse.

Revenind la solstiţiul de vară, prezenţa acestuia se datorează faptului că axa polilor tereştri are o înclinare de aproximativ 660 faţă de planul orbitei Pământului (suprafaţa în care se găseşte traiectoria eliptică parcursă de Terra într-un an calendaristic, în jurul Soarelui). Datorită acestui fenomen, cele două emisfere terestre sunt luminate de Soare inegal în decurs de un an, ceea ce conduce la succesiunea anotimpurilor şi la inegalitatea zilelor şi a nopţilor. După 21 iunie, timp de şase luni, durata zilei scade şi durata nopţii creşte, până la 21 decembrie, momentul solstiţiului de iarnă. Desigur, vorbim despre emisfera nordică. În emisfera sudică, fenomenele se derulează în sens invers.

Aşadar, chiar dacă vara zilele sunt foarte lungi, la un moment dat vine şi noaptea. Tocmai de aceea, un cort pliabil protectie U.V 30+ Swimpy n-ar strica deloc, dimpotrivă este o foarte bună alegere, atât pentru umbra mult dorită din timpul zilei, cât şi pentru răcoarea nopţii, plus eventualele precipitaţii de zi sau de noapte.

Pentru un concediu cât mai reuşit, nu uitaţi de articole de plaja.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu