Astral – pompa piscine cu transport la domiciliu si montaj, de la Piscine-concept.ro

miercuri, octombrie 30, 2019 19:30
Posted in category Diverse

PiscinaCine doreste o piscina functionala, avand toate componentele si manopera de la acelasi furnizor se poate adresa firmei Piscine-concept.ro.

Este mult mai bine ca aceeasi echipa sa se ocupe de contructia propriu-zisa, de la ei sa comanzi Astral – pompa piscine si accesorii, tot ei sa le monteze si sa iti dea piscina la cheie!

Cand un furnizor de servicii face totul de la A la Z, raspunderea sa este totala. Niciodata nu poate pasa responsabilitatea pe umerii furnizorului de pompe sau de accesorii.

Pe de alta parte, orice persoana fizica sau juridica, in calitate de client al firmei Piscine-concept.ro poate solicita si mentenanta, montarea accesoriilor sau reparatii aceluiasi partener.

Sa ai asigurate servicii complete pentru piscina ta este ideal.

Sa zicem ca ai gasit pe cineva care iti construieste piscina! Pompa o iei din alta parte, aduci alti specialisti sa o monteze, balustradele de inox la fel si scarile de acces le cumperi de la un alt magazin. Te-ai gandit cat de mult timp pierzi, sa iei legatura cu fiecare furnizor de produse si de servicii in parte, sa astepti programari peste programari?

In plus, alegand singur produsele s-ar putea sa gresesti. Este posibil ca pompa sa nu fie compatibila cu piscina, fiindca nu iei in calcul ca la o suprafata mare si capacitatea pompei trebuie sa fie mai mare.

Ce faci in cazul in care cumperi o pompa nepotrivita dintr-un magazin si
reprezentantii acestuia nu sunt de acord sa o duci inapoi si sa ti-o schimbe cu alta sau sa primesti banii inapoi?

Iata care este motivul principal pentru care te sfatuiesc sa incepi piscina cu specialistii firmei prezentate mai sus si sa o termini cu ei!

Cum poti obtine o colaborare cu ei?

 1. Intri pe site-ul oficial: www.piscine-concept.ro si alegi modelul de piscina potrivit afacerii sau dorintei tale.Gasesti acolo piscine prefabricate, supraterane, cu cadru metalic din otel galvanizat, rezistent la coroziune, dar si modele de piscine din fibra de sticla copiate din statiuni internationale renumite.

  Aici gasesti cele mai puternice si rezistente pompe pentru piscine, filtre eficiente si sisteme de iluminat. Cu produsele de pe site poti avea piscina olimpica la domiciliu sau piscina aceea pe care ai vazut-o la resedinta actorului care a castigat premiul Oscar sau a scriitorului care a luat Nobelul pentru literatura.

  Piscine-concept.ro te ajuta sa ai si tu o piscina la fel de frumoasa, functionala si moderna ca bogatii acestei lumi.
  Nu te grabi sa comanzi sau sa spui: “Nimeni nu ma poate influenta sa aleg altceva pentru piscine mea!”

  Stii de ce? Fiindca nu lucrezi in domeniu si nu stii ce este mai bine pentru tine!

 2. Soliciti consultanta la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0726364 3037 sau 077332 15 35.Iti vor raspunde instant si te vor sfatui ce tip de pompa sa alegi pentru piscina ta si ce accesorii sa comanzi ca ea sa poata fi folosita si de catre copiii plini de energie ai familiei si de catre persoanele mai in varsta.

  Nu pot uita modul in care timp de 20 de minute mi-au explicat pe inteles de ce sa aleg Astral – pompa piscine.

Cu toate ca am lipsuri mari de cunostinte de fizica si de electromecanica, am inteles ca pompa recomandata de ei merita pretul deoarece:

 • nu rugineste si are o durata mare de viata, datorita materielelor ultrarezistente din care sunt facute componentele sale
 • are putere mare si se recomanda piscinelor publice sau particulare cu suprafata mare.

Verile sunt din ce in ce mai calde si la noi, de aceea nevoia de piscina este in crestere. Cu echipamente corespunzatoare si accesorii, apa din ea se mentine curata, iar familia va putea sa inoate de cate ori doreste, fara sa se deplaseze undeva sau sa achite vreo taxa pentru acest lucru.

Sa nu uitam petrecerile care se pot organiza langa piscina si care cu putina fantezie devin de vis. Aniversarile celor mici pot fi urmate de o balaceala generala dupa festin ca ei sa se simta in culmea fericirii.

Apa atrage toate generatiile prin capacitatea ei de a reda linistea, de a hidrata si prin frumusetea ei.

Merita sa aveti o piscina acoperita acasa, fiindca ea va va tine in priza. Nu veti neglija miscarea cu o astfel de tentativa la indemana. Inotul nu are cum sa va faca rau, chiar daca il practicati in exces.

Te sfatuiesc sa iti comanzi piscina, dar si pompa pentru ea de pe site-ul magazinului prezentat mai sus si sa tii cont de sfatul acestor specialisti onesti si priceputi!

In acest mod, asiguri mana de lucru responsabila, dar si transportul produselor la domiciliu. Colaborarea cu ei trebuie sa continue si dupa ce va vezi piscina gata, fiindca pe parcurs este nevoie de intretinere, de eventuale reparatii sau de renovare, in cazul in care apar lucruri noi.

Tine minte ca o piscina la casa fiecaruia dintre noi inseamna mai multa sanatate si bucurie!

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu