Aurul, colacul de salvare de la colaps financiar

miercuri, iulie 19, 2017 8:15
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniFiindca aurul reprezinta o valoare care nu se demodeaza niciodata, oricine detine cel putin o bijuterie din acest metal pretios. Tocmai datorita universalitatii sale si al pretului bun, metalul s-a reinventat de-a lungul timpului, astfel ca astazi exista si aur roz sau alb.

A oferi bijuterii din aur celor dragi inseamna a le asigura viitorul. Inca de la nastere fetitelor li se comanda cercei, iar mai tarziu primesc de ziua lor inele si bratari. La maturitate isi cumpara singure lantisoare din aur, iar daca situatia financiara permite, chiar ceasuri din aur. Urmeaza inelul de logodna, verigheta.

Intr-un fel investitia in bijuterii de aur inseamna economii puse bine pentru vremurile tulburi: somaj, restante la facturi, spitalizare.

In acele moment de recesiune, ti-ai dori sa auzi un glas in care ai incredere spunandu-ti cu seriozitate: „cumpar aur!”

Cumparatorul nu jefuieste, ci ofera pretul corect, fara sa profite de situatia dramatica in care se afla vanzatorul. Cumparatorul de incredere este bine informat si iti pune la dispozitie formularul de cotare a aurului si argintului, adica pretul bijuteriei tale, in functie de greutate si numarul de karate. Daca vanzarea in mediul fizic implica documentarea prealabila a celui care vinde, o casa de amanet serioasa pune la dispozitia clientilor sai toate informatiile de care acestia au nevoie.

In cazul in care aveti de vandut un set de bijuterii valoroase, nu trebuie sa va temeti, fiindca nu veti face nenumarate drumuri catre locatie, ci afacerea va fi pusa la punt de la domiciliu, iar la locatie va deplasati doar cand va ridicati banii de la ghiseu.

Preturile oferite pentru bijuterii si electrice sunt imbatabile. Trebuie de asemenea sa stitica o casa de amanet serioasa intelege nevoia de bani a clientilor sai si accepta sa cumpere: lingouri de aur, ceasuri din aur, monede, indiferent de tara de origine sau de uzura lor, bijuterii deteriorate si fragmente de aur de 8 karate, 10 karate, 12 karate, 14 karate, 18 karate, 22 karate, 24 karate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu