auto-hak.ro, dacă vrei cârlige de remorcare

luni, iunie 30, 2014 14:32
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAi o mașină și te-ai gândit să tractezi cu ea una, alta? Dar nu știi de unde se poate achiziționa un cârlig de remorcare pentru mașina ta? Ei bine, am o veste bună pentru tine: ai nimerit exact materialul de unde vei afla cum poți face rost de un cârlig de remorcare, plus alte accesorii. Totul este să dai click pe unul din link-urile din această postare. De exemplu, dacă ești interesat de carlig remorcare pentru Ford Mondeo, accesează legătura anterioară. Alegi modelul de autoturism pentru care dorești cârligul de remorcare, apoi alegi modelul de cârlig dorit. Pentru mai multe informații, intră pe site. Instalația electrică este inclusă în preţul cârligului de remorcare şi nu necesită comandarea separată a acesteia. O să vă fie livrată standard cu cârligul de remorcare.

Iar dacă te interesează carlig de remorcare pentru Mercedes, urmează link-ul anterior. Comanda se poate face online, de pe site, iar plata produselor comandate se poate face în numerar, la primirea produselor sau la sediul firmei, sau prin ordin de plată. Mai multe detalii găsiți pe site.

Sau poate ești interesat de carlig remorcare pentru Peugeot 307. În acest caz, click pe legătura anterioară. Mai găsiți pe site și accesorii pentru cârlige de remorcare: kit-uri electrice, capace, reducții, bile tractare, prize și ștechere. Dacă doriți, puteți comanda și piese de schimb și diverse accesorii pentru remorci: aripi roți, jante și anvelope, trolii tractare, chingi, punți, roți de sprijin, cuple remorci etc.

Să reținem această recomandare, dacă avem nevoie (și sigur o să avem) de cârlige de remorcare și accesorii pentru ele.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “auto-hak.ro, dacă vrei cârlige de remorcare”

  1. Magazin says:

    decembrie 6th, 2014 at 16:00

    Sunt super OK !!!
    nu de mult am cumparat si sunt foarte multumit atat de firma cat si de produs.
    Recomand !!!

Adauga un comentariu