Avem o ţară frumoasă, păcat că-i populată

joi, aprilie 8, 2021 17:33
Posted in category Mass-media

10 august 2018România este o ţară frumoasă. Cu munţi, câmpii, ieşire la mare, în general cu forme de relief şi bogăţii naturale care pot fi premisele unei vieţi îmbelşugate pentru locuitorii săi. Însă, dincolo de formele de relief, dincolo de petrol, gaze, păduri (câte or mai fi rămas) etc., sunt oamenii. Iar pupulimea copulativă română este formată, în procent criminal de mare, din indivizi needucaţi, ce formează o turmă amorfă, fără principii, fără morală, fără nimic de admirat. O turmă ce vermuieşte prin vremi, ciuguleşte de ici colo câte ceva, mai o găleată roşie cu 3 trandafiri la alegeri, mai un ajutor social, ca apoi să se pună pe bocit că le-au furat marţienii ţară şi că ei, aurolacoii, o duc rău deoarece Bill Gates, deoarece statul paralel, deoarece Soros, deoarece …

Câteva exemple în sprijinul afirmaţiilor de mai sus.

Ce faci dacă ai copii şi te doare-n cot de sănătatea, chiar viaţa lor, precum şi de legile ţării? Păi, îi laşi cu bicicleta pe drumul public, intens circulat, de pe la 5 ani, deşi fraiera de lege precizează că vârsta minimă pentru a ieşi cu bicicleta pe drumul public este 14 ani. Ar mai fi poliţiştii în această ecuaţie. Dar şi ăştia au puternice dureri în cot în privinţa respectării legii de către membrii turmei amintite mai sus, deoarece nu iese sfânta şpagă din aşa ceva. Nu de alta, dar poliţiştii, dacă şi-ar face şi treaba, n-ar mai avea timp de alte activităţi conexe profesiei, cum ar fi: legăturile de prietenie şi primit şpagă de la membrii clanurilor interlope sau evaziunea fiscală practicată la greu de tovarăşii din poliţie, dă-l mă-sa de buget public, că de acolo primesc bani, se alimentează bugetul din împrumuturi externe sau din ce muncesc “fraierii”, doar “nu o să plătim statului noi, poliţiştii, din moment ce putem câştiga nişte bani fără să plătim taxe”, pe lângă salariu, care oricum se primeşte fără muncă în poliţia română, fiindcă, nu-i aşa, incompetenţa şi prostia se plătesc.

Tot membrii turmei de aurolaci ce reprezintă un eşantion important din populaţia României, au reacţii şi gândiri “logice”, cum ar fi: pe de o parte, ling şi astăzi fundul unui dictator ateu, Nicolae Ceuşescu, care a înfometat şi izolat România, plus că a creat un regim de teroare, prin intermediul Securităţii, un regim în care ajungeai la puşcărie numai pentru câteva cuvinte “duşmănoase” la adresa partidului comunist, iar pe de altă parte, se declară mari creştini, pe când ei sunt doar cretini.

Pe de o parte, afirmă sus şi tare că-n decembrie 1989 nu a fost o revoluţie, ci o lovitură de stat, care l-a îndepărtat de la putere pe fostul puşcăriaş din Regatul României, Nicolae Ceauşescu, absolvent a 4 clase, iar pe de altă parte, votează şi apreciază tocmai pe autorii “loviturii de stat”, adică pe gaşca de KGB-işti, foşti comunişti şi securişti grupaţi în PSD, fost PDSR, fost FSN; numai dacă ne gândim că aceeaşi turmă de cretini, cu limba în fundul dictatorului, l-ar vota şi astăzi pe KGB-istul criminal Ion Iliescu, cel care a semnat ordinul de condamnare la moarte al lui Nicolae Ceauşescu, realizăm lipsa totală de memorie, discernământ şi logică a membrilor turmei de dezaxaţi care ne-au distrus ţara prin votul lor.

Pe de o parte, membrii turmei de alienaţi moral şi intelectual urlă pe toate drumurile despre eliminarea pensiilor speciale, despre eliminarea privilegiilor nomenclaturii politice, despre casele lui Iohannis etc., iar pe de altă parte, nu schiţează nicio reacţie când vine vorba de criminali comunişti care au pensii speciale, de fostul puşcăriaş Miron Cozma, criminalul care beneficiază şi el de pensie specială, când vine vorba de foştii torţionari din Securitate care au pensii foarte, foarte mari, deşi locul lor este la puşcărie.

Pe de o parte, urlă din toţi plămânii că vor deschiderea şcolilor, că vor educaţie de calitate pentru copii lor, iar pe de altă parte, nu au nicio reacţie când directorii de şcoli sunt numiţi pe criterii politice, de către PSD = ciuma roşie, sau când acelaşi regim criminal PSD nu asigură manuale la începutul anului şcolar, sau când ciuma roşie calcă în picioare elitele României, promovând în funcţii de conducere analfabeţi precum Vasilica Viorica Dăncilă, un monument de prostie, ignoranţă şi incompetenţă.

Aş mai avea exemple, dar mă opresc aici. Rămâne cum am stabilit: avem o ţară frumoasă, păcat că-i populată.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu