România, ţara pupincuriştilor, slugilor şi milogilor

marți, aprilie 24, 2018 15:06
Posted in category Mass-media

Pupatori de mainiDe aproape 10 ani, am scris periodic despre nivelul ridicat de îndobitocire ce se manifestă la bătrânii României, mai exact la peste 70% dintre ei, bătrâni care au devenit pupincurişti, slugi şi milogi ai ciumei roşii. Într-un dispreţ total faţă de noţiuni sacre precum adevăr, dreptate, cinste, corectitudine, libertate, democraţie, civilizaţie etc., aceste mamifere provenind, o parte dintre ele, dintre foşti miliţieni, foşti securişti, turnători sau ofiţeri, foşti nomenclaturişti comunişti, la nivel central sau local, foşti colhoznici, actuali analfabeţi, actuale puşlamale etc. au condamnat această ţară la distrugere şi la înapoiere economică. Ba mai mult, i-au condamnat pe cei tineri să ia drumul pribegiei, din cauza sărăciei din România, sărăcie derivată din corupţia generalizată în care a fost împinsă această ţară prin votul masei de imbecili pupincurişti, slugi şi milogi.

Cum poţi respecta degradarea umană a unor persoane în vârstă? Părul alb nu înseamnă nimic dacă nu este completat de un comportament demn, în care nu devii preşul unor mafioţi, nu devii unealta unor hoţi, din cauza cărora vor suferi copiii, nepoţii şi urmaşii urmaşilor tăi. Aceste jeguri umane, că altfel nu pot să le spun, au făcut degeaba umbră pământului un număr de ani, din moment ce, la vârsta când trebuie să fie nişte exemple pozitive pentru cei tineri, au atitudini de larvă, de târâtoare care n-are aripi, ci doar un dezvoltat simţ la conservării. Gandhi spunea: “Ei nu ne pot lua demnitatea dacă nu le-o dăm noi”. Iar cei din imagine exact asta fac, îşi vând, ieftin, demnitatea. Sau, mai spunea Gandhi, “fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”, zicere care mă trimite cu gândul la faptul că, pentru unii pensionari idioţi, vremea sclaviei nu a trecut, ăştia trăiesc încă în Evul Mediu. Şi tot Gandhi mai spunea: “Absenţa fricii e prima cerinţă a moralităţii; laşii nu pot fi niciodată morali”. Sunt curajoşi sau laşi cei care ling mâinile celor care ne-au furat totul în această ţară?

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “România, ţara pupincuriştilor, slugilor şi milogilor”

  1. Pensionari idioţi, nu mai nenorociţi această ţară (IV) | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 1st, 2018 at 11:54

    […] România, ţara pupincuriştilor, slugilor şi milogilor […]

Adauga un comentariu