Barbatii remarcati, sau remarcabili, au pe brat ceasuri Fossil

miercuri, iunie 15, 2016 16:24
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSper că ati auzit, ați văzut sau ați citit câte ceva despre Ceasuri Fossil, un accesoriu important al imaginii noastre de fiecare zi. Pentru cei care nu știu, iată câteva detalii despre respectivul brand.

Infiintat in anul 1984, Fossil a fost fondat de catre cei doi frati Kartsotis, Tom si Kosta. Numele brandului si a companiei reprezinta porecla pe care cei doi frati i-o dăduseră tatalui lor. Ceasuri Fossil se produc de peste 30 de ani, brand-ul ajungand la un succes enorm. In anii 1990, Fossil isi diversifica portofoliul incepand sa produca accesorii din piele (posete, curele, portofele). Posesorii de ceasuri Fossil sunt persoane dinamice, cu un stil de viata diversificat si activ.

De ce sunt atât de deosebite ceasurile Fossil

Ceasuri Fossil se gasesc sub forma unor cadrane fashion, clasice, casual, sport, elegante. Curelele pot fi din piele, silicon, otel inoxidabil, material textil sau plastic. Functiile de data, cronograf, ziua saptamanii, cronometru, multifunctional, tahimetru, variaza de la model la model.

Barbații remarcați, sau remarcabili, au pe braț ceasuri Fossil

În foarte multe locuri găsim ceasuri barbatesti. Însă, în foarte puține dintre aceste locuri găsim ceasuri originale. Până la urmă, fiecare barbat are un anume stil de viata, un stil vestimentar aparte, insa fiecare isi doreste ca ceasul pe care-l poarta sa indeplineasca mai multe criterii. În primul rand, ceasurile barbatesti trebuie sa arate estetic foarte bine, sa fie rezistente, usoare la purtat, fiabile si sa fie dotate cu mai multe sau mai putine functii. Ceasurile nu sunt simple instrumente de masurare a timpului, ci sunt accesorii care evidentiaza, care spun ceva despre cei ce le poarta. Tocmai de aceea, un bărbat remarcat, sau remarcabil, va alege exact ceasul care se potrivește cel mai bine personalității sale.

Una dintre cele mai importante însușiri ale oricărei persoane, dacă nu chiar cea mai importantă, este libertatea de a alege. Dintre multele ceasuri disponibile cu siguranță vom găsi ceasul de care să fim mulțumiți și încântați. Și care să devină accesoriul de neînlocuit al unei zile obișnuite.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu