bekid.ro, daca vrei sa comanzi online biciclete copii

duminică, aprilie 19, 2015 13:52
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCu toții am fost copii și știm ce mult ne-am dorit la un moment dat o bicicletă. Simțeam că întreaga noastră existență depinde de această minunăție numită bicicletă. Atunci când o primeam eram atât de bucuroși încât am fi umplut întreg Universul cu fericirea din sufletul nostru. Și ce poate fi mai înălțător decât să aducem fericirea în sufletul copiilor noștri. Ei bine, dragii moșului, chiar dacă trăirile sunt aceleași, pentru adulții de azi este mult mai simplu să facă rost de daruri pentru cei mici. Trebuie doar câteva click-uri. Mai precis, daca vreti sa comandati online biciclete copii intrati pe site-ul bekid.ro, adică folosiți link-ul anterior. Puteți alege bicicletele în funcție de vârsta copilului, fiind disponibile biciclete pentru copii cu vârsta între: 2 – 5 ani, 3 – 7 ani, 4 – 9 ani, 6 – 11 ani, peste 11 ani. Filtrele de pe site o să vă ajute să găsiți cu ușurință modelul de bicicletă pe care-l doriți pentru copiii voștri. Bicicletele pot fi alese după: marime, mărime cadru, producător, culoare, vârstă, preț, băieți, fete sau unisex.

Și dacă tot vorbim de biciclete, poate vă întrebați cum a apărut bicicleta. Iată un scurt fragment dintr-un material intitulat Istoria bicicletei (materialul îl puteți citi integral la legătura anterioară).

“În ciuda aparenței simple, câțiva zeci de ani au trebuit să treacă de la prima invenție cu două roți până la o bicicletă cât de cât asemănătoare cu ce există în zilele noastre. Sfârșitul secolului al 18-lea marchează apariția unui vehicul destinat transportului individual. Contele Mede de Sivrac inventa în 1790 celeriferul (foto stânga). Destul de greoi în folosire, fără un sistem de direcție și frânare și cu propulsia asigurată de picioarele celui care se urcase pe acesta fără a folosi pedalele, celeriferul marcat începutul micșorării distanțelor folosind forța proprie. Nu era ceva revoluționar, dar era mai rapid ca mersul pe jos.”

Iar de la trecutul bicicletei ajungem la viitorul bicicletei. Iată un fragment din materialul pe care-l găsim la link-ul anterior.

„Un dispozitiv de transport care funcţionează cu baterii şi a fost prezentat la un salon de tehnologie japoneză ar putea deveni bicicleta viitorului. Dispozitivul funcţionează cu ajutorul bateriilor şi poate fi un mod economic de deplasare, dar şi un mijloc de transport extrem de util pentru persoanele cu mobilitate redusă.”

Faceți o bucurie copilașilor și cumpărați-le, online, o bicicletă. O să-și amintească toată viața, cu emoție și plăcere, de acest moment.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu