Bekid.ro, daca vrei scaune auto omologate pentru copii

duminică, mai 29, 2016 10:45
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDupă cum știți, codul rutier în vigoare prevede obligativitatea scaunului special pentru copiii de până la 3 ani. Copiii între 3 și 12 ani nu au voie să stea pe scaunul din față, iar centura de siguranță a devenit obligatorie pentru toți pasagerii. Simulările au demonstrat că, la o viteză puțin peste 50 de kilometri pe oră, în cazul unui impact frontal, bucăţi din maşină se desprind în momentul în care autoturismul loveşte un corp fix. Într-un astfel de caz, un copil care nu este asigurat cu centură şi nu se află într-un scaun special omologat are puţine şanse să scape nevătămat. Pentru nerespectarea prevederilor de mai sus, soferul va fi sanctionat cu 4-5 puncte amenda (390 – 487,5 lei) si 3 puncte de penalizare. Așa încât, nu are rost să riscăm din moment ce putem comanda online scaune auto copii omologate, iar transportul este gratuit.

Scaun auto
Scaune auto pentru copii – Bekid

La Bekid.ro putem comanda online scaune auto pentru copii omologate

Haideți să vedem câteva exemple de scaune auto ce pot fi comandate online pe site-ul bekid.ro.

 • Scaunul auto Chipolino Cruz
  Este recomandat pentru copii cu o greutate cuprinsa intre 9 si 36 kg. Caracteristici: sistem universal Isofix integral de strangere, design ergonomic, atasament Isofix, ajustare usoara a inaltimii curelelor prin miscarea tetierei, captuseala extra moale, centura de siguranta ajustabil in 5 puncte, protectie pentru impact lateral, tapiteria e detasabila si lavabila.
  Scaun auto
 • Scaunul auto Coccolle Pavo albastru
  Este destinat transportului copiilor cu greutatea intre 0 si 25 kg. Proiectat pentru a satisface si cele mai exigente cerinte, scaunul auto Pavo beneficiaza de un design modern, fiind confectionat din materiale de cea mai buna calitate si usor de intretinut. Carcasa acestuia este realizata din material plastic de calitate de culoare gri, iar partile laterale sunt realizate din materiale absorbante in caz de impact, astfel incat scaunul auto sa fie conform cu noile reglementari in vigoare cu privire la rezistenta la impactul lateral. Scaunul auto pentru copii ofera confortul si siguranta necesare pe timpul calatoriilor cu autoturismul si datorita sistemului de reducere a socurilor CuddleMe.
 • Scaunul auto BabyGo
  Se destinge prin calitate si confort. Pernitele suplimentare, un strat suplimentar de spuma conceput pentru a absorbi socurile. Materialele utilizate permit trecerea aerului, pentru a evita supraincalzirea. Spatarul reglabil in mai multe pozitii (spatarul se inclina cat permite bancheta masinii). Tetiera (suportul din zona capului) ajustabila in inaltime in mai multe pozitii, pe masura ce copilul creste. Pernita suplimentara in zona capului, in zona lombara si in zona sezutului. Centuri de prindere in 5 puncte, ajustabile in inaltime in diferite pozitii. Scaunul poate fi utilizat ulterior si ca inaltator auto, prin detasarea spatarului.

Volvo lansează o nouă generație de scaune auto pentru copii

Tot legat de subiectul scaunelor auto pentru copii, o informație relativ recentă ne spune că Volvo Cars lansează o nouă gamă de scaune auto pentru copii. Este vorba de scaune auto pentru copii care au au o tapiţerie confecţionată din lână în proporţie de 80% şi sunt mult mai subţiri, pentru a creşte confortul şi spaţiul pentru picioare. Noile scaune sunt concepute pentru copii de diferite vârste şi înălţimi. De la scaune pentru bebeluşi – orientat spre spatele maşinii (până la 13 kg sau 9 luni), cele pentru copii – orientat spre spatele maşinii pentru copii de la 9 luni până la 6 luni şi înălţător pentru scaun – orientat spre faţa maşinii pentru copiii care au crescut (cu vârsta de 3-10 ani). Acestea vor fi disponibile în Romania începând cu luna iunie.

Sper ca ati retinut:

la Bekid găsiti scaune auto copii omologate

.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu