BMall, haine de firmă la preţuri accesibile

joi, februarie 20, 2020 9:23
Posted in category Diverse

BMallA te îmbrăca bine derivă dintr-o stare sufletească plină de optimism şi speranţă. A fi bine îmbrăcat îţi de un sentiment tonic, de persoană realizată. A folosi “chinezării” de tot felul este exact opusul.

Poate şi de aceea avem nevoie de informaţii pertinente despre unde şi cum găsim haine de firmă la preţuri care să nu ucidă de tot finanţele noastre. Un astfel de loc, în care originalitatea se îmbină armonios cu accesibilitatea preţurilor, este Bmall.

Recunosc smerit că, până în urmă cu câteva zile, nu ştiam de existenţa sa. Tocmai de aceea surpriza descoperirii unui astfel de magazin online a fost uriaşă. E ceva să întâlneşti în acelaşi loc brand-uri precum Nike, Adidas, Lacoste, Calvin Klein, Converse, Alexander McQueen, Levi’s etc.

Boutique Mall, căci asta înseamnă , cuprinde o colecţie întreagă de haine originale, de încălţăminte de firmă ce pot schimba starea ta de spirit, ridicând-o din mocirla existenţei cotidiene.

Pe lângă faptul că eviţi aglomeraţia, din trafic şi nu numai, greu de evitat în ziua de azi, magazinul online oferă transport gratuit, la comenzi mai mari de 150 lei, adică banii de transport nu mai sunt o problemă.

Aşa încât, aşezat comod în faţa unui terminal, te vei bucura în linişte de oferta Bmall, ofertă generoasă, ce include toată gama de îmbrăcăminte, accesorii, încălţăminte, cosmetice etc., de care avem nevoie pentru noi sau cei dragi.

Pentru mine, descoperirea acestui loc virtual plin de surprize plăcute a picat numai bine, având în vedere perioada anului în care ne aflăm. Mai precis, vine începutul lunii martie şi, conform tradiţiei, trebuie pregătite nişte cadouri pentru persoanele dragi, cele care te cuceresc prin graţia şi farmecul lor. Aşa încât, m-am hotărât să nu mai apelez la metoda clasică de a colinda magazinele în căutare de cadouri, ci să profit din plin de comerţul online şi să aleg, aşezat comod în faţa computerului, cadourile respective.

Evident, am de unde alege. În secţiunea dedicată doamnelor şi domnişoarelor, frumos organizate pe mărimi, pe brand-uri, în funcţie de preţ, de termenul de livrare, de culoare şi de colecţie (bun, aici lucrurile sunt clare, colecţia fiind primăvară/vară) m-aşteaptă aşa: blugi, geci, rochii, pulovere, pantaloni, salopete, cămăşi, sacouri, costume, veste, fuste, lenjerie intimă, treininguri, pijamale, tricouri, panataloni scurţi, ţinute de plajă, costume de baie etc. Cu alte cuvinte, nu pot spune că nu am ce cadouri să ofer, cu aşa o ofertă diversă. Nu-mi rămâne decât să aleg culoarea, mărimea, brand-ul, preţul (deh, trebuie ţinut cont şi de preţ, pentru a ne încadra în bugetul alocat) şi cadoul de 1 martie şi/sau 8 martie este ca şi bifat.

Iar dacă tot am rezolvat problema cadoului de început de martie 2020, o altă dilemă îmi dă târcoale. Am zărit nişte produse pe care nu le pot include în acesta cadouri, din cauza – ia ghiciţi! – bugetului limitat (scuze, nu sunt milionar în euro, chiar dacă nu mi-ar displace ipostaza). Aşa încât am zis să memorez site-ul într-un top personal al magazinelor online şi, cu proxima ocazie în care finanţele îmi vor zâmbi din nou, să revin pentru o altă comandă consistentă, în care şi inimioara mea de mascul feroce să aibă parte de o bucurie venită din alegerea unor haine de firmă pentru bărbaţi, deoarece, aşa cum aţi realizat deja, există şi aşa ceva din belşug pe Boutique Mall.

Se spune, în multe cazuri, că reclama depăşeşte cu mult realitatea produsului prezentat. Cred cu sinceritate că, de data aceasta, reclama este palidă în comparaţie cu realitatea pe care o puteţi (re)vedea pe site-ul https://www.b-mall.ro. Aşa că vă las să vă bucuraţi de alegerile inspirate, la care sunt sigur că vă gândiţi deja.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu