Bolșevicii din România s-au metamorfozat în daci, naționaliști, atei și alte specii

miercuri, iulie 9, 2014 12:25
Posted in category Dictatura comunistă

Comunism = NazismCând românii o vor duce bine? Când se vor lepăda de satana roșie, adică de comunism. Se vor lepăda are aici sensul de a munci mai mult, mai bine, de a nu fura, de a nu minți, de a nu aștepta pomană de la stat etc. Șansele ca acest lucru să se întâmple sunt mici. Numai dacă privim la paginile web ale unora, românași verzi altminteri, realizăm în ce cotloane are caracatița bolșevică brațele.

Lupul dacic are secera și ciocanul roșu

Comuniștii, care au egalizat românii în sărăcie și mizerie, nu prea au bani. Chiar dacă sunt daci. De aceea, domeniul este gratuit (doar n-o să dai bani pe “prostii capitaliste”, din moment ce aceeași capitaliști “răi” îți oferă șansa să debitezi tâmpenii gratuit) și are link-ul https://lupuldacicblogg.wordpress.com/ (probabil al doilea “g” de la “blog” este din neatenție sau o fi vreo parolă secretă). De pe acel site aflăm că “România este Dacia” și drapelul are ordinea bolșevică a culorilor: roșu-galben-albastru. Săracul împarat Traian, nu mai bine stătea el la Roma, într-un confort total, decât să cucerească Dacia. O întreagă pagină este dedicată lui Ceausescu, eroul dacilor, probabil. Pe această pagină se aduce un elogiu dictaturii comuniste, în care s-a construit, și un scuipat democrației, în care s-a furat. Două observații mi-aș permite să fac: (1) cei care au furat în democrație sunt fosții comuniști educați în epoca minciunii și întunericului și (2) dacă era comunismul, lupul dacic “urla” pe șantierele patriei și nu mai bătea câmpii pe Internet (neavând curent electric, nu puteai avea Internet). Și când te gândești că în Constituția României se interzice promovarea urii de clasă, adică a comunismului. Lupul dacic nu pare procupat de respectarea legii. Oare nu știe că în comunismul pe care-l elogiază legea se respecta? Sau acest jeg ordinar respectă doar ce-i convine. Plus că este de o lașitate înfiorătoare: nu spune nimic despre el. O fi mândru Decebal, un curajos, de un asemenea specimen?

Stalin și Hitler sunt cam aceeași mâncare de pește

Un alt site unde se bate câmpii la greu este https://www.nationalisti.ro/. Ce credeți că fac naționaliștii de azi? Îl ling în cur tot pe Ceausescu, normal. Doar Stalin și Hitler sunt cam aceeași mâncare de pește. I-auziți un titlu la care am râs jumătate de oră: “Vedict final la CNSAS: Nicolae Ceaușescu nu a colaborat cu structurile Securității (hăă, hăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă). Mai rămâne să spunem că nici Iulian Vlad, șeful Securității, nu a colaborat cu structurile Securității. Acum înțelegem ce fel de naționaliști de căcat are România.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Bolșevicii din România s-au metamorfozat în daci, naționaliști, atei și alte specii”

 1. montare pavele says:

  iulie 10th, 2014 at 19:33

  Nu pot sa ma abtin de la a comenta. Foarte bine scris!

 2. Evreii, mereu în apărarea comuniștilor criminali | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 1st, 2016 at 19:30

  […] Bolșevicii din România s-au metamorfozat în daci, naționaliști, atei și alte specii […]

 3. Un sfert de secol de circ paranoic bolșevic | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 1st, 2016 at 20:11

  […] Bolșevicii din România s-au metamorfozat în daci, naționaliști, atei și alte specii […]

Adauga un comentariu