BookCity.ro ne face cadou jocul

sâmbătă, aprilie 29, 2017 8:53
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCele mai frumoase cadouri pentru copii, parinti si bunici este sa le oferi pretexte de joaca. Sa ii asezi alturi in jurul mesei, sa redevina toti copiii, sa se bucure cand castiga si sa-nvete sa piarda demn.

Jocurile de rol propuse de BookCity sunt fascinante. Jucatorii trebuie sa lupte pentru o culoare si sa elimine toate bilele de aceeasi culoare de pe masa. Totul trebuie facut cu maxima discretie pentru a nu fi impiedicati de contracandidatii lor. Asa se joaca Color Pop timp de 15 minute, numarul maxim de jucatori fiind 15.

Quoridor Kid invita copiii si adultii sa devina soricei, sa invinga obstacolele pentru ajunge la cascavalul de pe tabla de sah. Barierele colorate pot ucide dragalasele animalute, daca nu sunt ferite la timp.

Copiii isi doresc cel mai mult sa cresca, de aceea Dixit le ofera acesta posibilitate. Ei devin povestitori care spun povestea cartii pe care o tin in mana. Povestea trebuie sa fie intortocheata ca adversarii sa ghiceasca greu despre ce carte este vorba.

Aceste jocuri au in comun urmatoarele aspecte:

  • Se pot juca de la 4 ani, la 99 de ani
  • Dureaza putin, nimeni nu are timp sa se plictiseasca in 10-15 minute de activitate
  • Dezvolta imaginatia si stategia
  • Nu sunt violente, nici nu incita la violenta

In concluzie oferta de boardgames reprezinta oportunitatea de a construi impreuna cu copiii nostri viitorul lor.

In libraria virtuala se gasesc cadouri variate, distribuite pe varste si pe sexe si menite sa satisfaca toate exigentele si sa aduca bucurie in suflet si celui care ofera si celui care primeste. Cartile de dezvoltare personala si de colorat pentru adulti rerezinta o noutate si un cadou atipic.

Daruri alese pentru gusturi fine pot fi comandate rapid: prin umplerea cosului de cumparaturi si completarea datelor de livrare, printr-un telefon sau e-mail.

La categoria produse recomandate pentru adolescenti, retinem pachetul care contine vol. I-III din Miss Peregrine la doar 71,2 lei.

Pentru melomani, exista categoria vinil, Andreea Bocelli, Amore, fiind o alegere rafinata, dar si muzica lui Wagner si a lui Frank Sinatra asteapta sa fie daruita.

Acesta librarie online livreaza lux la preturi modice. De aici se pot cumpara jocuri educative, carti valoroase, cea mai buna muzica din lume, cani fascinate de ceai, instrumente utile de scris si corectura, pentru scoala si pentru birou si agende si calendare.

Creioanele cu radiera Pony sau Cavalerul Medieval sunt menite sa atraga scolarii catre activitatile specifice varstei si statutului.

Exista carti si in varianta electronica.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu