Cărucioare pentru copii ieftine şi de calitate

joi, septembrie 1, 2016 15:18
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniS-ar putea să fiți (sau nu) posesorii unor bebeluși, de unică folosință, și să vă întrebați “Unde găsesc un cărucior pentru copii, care să fie bun, de firmă, și să nu coste o căruță de bani?”. Și pe care să-l comandați online, să vă vină acasă adică, pentru a nu mai fi nevoiți să-l aduceți de la oarece distanță. Ei bine, dacă cele de mai sus sunt reale, am veste bună pentru voi: comandați un carucior Florino Coletto. Este un cărucior multifuncțional, compus din trei piese separate, landoul, parte sport și scaun auto tip scoică. Acest cărucior mai include: coș spațios pentru cumpărături, apărătoare de ploaie, apărătoare pentru insecte, învelitoare pentru piciorușe, gentuța mămicii, bară de protecție.

Alte caracteristici ale căruciorului Florino Coletto:

  • Are cadru din aluminiu și tapițerie inserție de piele ecologică, ușor de curățat.
  • Roțile din față sunt pivotante 360 de grade sau se pot bloca.
  • Roțile din spate au diametrul mărit, pentru o mai bună stabilitate și aderență, acestea având și sistem de blocare.
  • Roțile sunt gonflabile și cu spițe, având și un sistem de amortizare, pentru un confort sporit al bebelușului.
  • Spătarul este reglabil, în poziții multiple.
  • Suportul pentru picioare este ajustabil.
  • Mânerul este reglabil pe înălțime, fiind căptușit în piele ecologică.
  • Bara de protecție din față este căptușită și plăcută la atingere, pentru a evita accidentele.
  • Partea sport reversibilă este prevăzută cu ham de siguranță cu 5 puncte de prindere.

Desigur, recomandarea mea este subiectivă. Puteți opta, eventual, pentru alte produse din categoria carucioare copii. Aveți de unde alege. Găsiți produse pentru toate gusturile și toate buzunarele. Rămân la părerea că prețurile sunt accesibile, poate chiar cele mai mici de pe piața românească. Iar cei interesați se pot opri la carucioare 3 in 1, acolo unde pot comanda online produse de cea mai bună calitate, la prețuri convenabile.

Bebecarucior.ro este cea mai bună alegere atunci când dorim să achiziționăm carucioare pentru copii.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu