Cat conteaza accesoriile vestimentare in lumea barbatilor

marți, noiembrie 7, 2017 14:54
Posted in category Diverse

Ceas CasioDeşi vremurile s-au mai schimbat, majoritatea bărbaţilor nu pun un preţ prea mare pe accesoriile vestimentare, acestea fiind o preocupare preponderent feminină. Există, totuşi, un accesoriu, din categoria ceasuri barbatesti, faţă de care bărbaţii au oarece slăbiciuni. Oricât de indiferent ai fi, nu poţi rămâne rece la farmecul unui ceas de mână, dotat cu o sumedenie de funcţii dintre cele mai diverse. Este adevărat că, în urma revoluţiei informaţionale ce a adus pe piaţă toată gama de telefoane mobile, ceasul de mână a mai pierdut din teren. Dar, chiar şi în aceste condiţii, rămâne un accesoriu prezent la bărbaţii care vor să facă o bună impresie.

De exemplu, atunci când ai pe braţ un ceas ales cu grijă din grupul de ceasuri Casio, s-ar putea ca starea de spirit să se schimbe, să simţi că eşti mai important, mai încrezător în forţele proprii, mai optimist şi mai deschis la nou. Se spune că revoluţia tehnologocă a zilelor noastre ne-a schimbat modul de gândire, ne-a determinat să căutăm alte sensuri ale vieţii, alte valori ale existenţei umane, să adoptăm un alt ritm al vieţii noastre. Orice folosire a unui instrument modern, a unui dispozitiv nou, a unui aparat pe care nu l-am întâlnit anterior înseamnă o fereastră deschisă spre cunoaştere, spre îmbogăţirea experienţei de viaţă, spre o altă treaptă de înţelegere a lumii.

Revenind la partea masculină a lumii, nu-mi imaginez cum poţi rata alegerea unui ceas din categoria ceasuri Orient, când ştii foarte bine că un astfel de accesoriu îţi va imbunătăţi imaginea în ochii celor apropiaţi, dar şi ai necunoscuţilor, mai ales necunoscutelor, pe care viaţa ţi-i scoate în cale. Cineva spunea că viaţa este o sumă de oportunităţi, iar cel care ratează astfel de şanse va rămâne un incomplet, un neîmplinit, va trăi doar fragmente de viaţă, viaţa lui nu va fi acel întreg, în armonie cu părţile şi cu veşnicia.

Desigur, un ceas de mână deosebit nu te face mai înalt, mai bogat sau mai deştept decât eşti, dar îţi oferă acel plus de prestanţă de care ai nevoie, tocmai acel plus care lipseşte, uneori, în momentele decisive ale vieţii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu