Cate ceva despre camerele video auto

marți, iulie 28, 2015 16:39
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDe ce trebuie să ținem cont atunci când achiziționăm o cameră auto DVR

O cameră auto (de bord) este un accesoriu necesar în timpurile actuale. Niciodată nu știi când ai nevoie de înregistrarea unui moment sau altul din trafic. Iată, mai jos, câteva sfaturi în legătură cu achiziționarea unei camere auto DVR.

  • Pretul. Internetul inunda in camere cu pretul cuprins intre 90 si 150 lei. Tristul adevar e ca acestea nu fac nici macar 2 lei. De cele mai multe ori, calitatea filmarilor este foarte proasta. Bateria, neconectata la priza auto, se descarca foarte repede, iar majoritatea inscriptiilor fastuase de pe cutia camerei se dovedesc a fi niste minciuni. Cele mai bune camere auto DVR au pretul minim de 300 lei, valoarea medie incadrandu-se in intervalul 400-600 lei.
  • Bateria. Volumul bateriei dicteaza lungimea perioadei de timp in care va fi posibila utilizarea camerei auto fara ca aceasta sa fie conectata la vreo sursa de curent. Se recomandă o camera auto DVR ce detine o baterie cu un volum de minim 450-500 mAh.
  • Urmatorul sfat ar tine de unghiul de filmare al camerei. O mare parte din aparate ofera un unghi de 120 grade, noi am recomanda totusi un minim de 130 grade.
  • Pentru o calitate sporita a materialelor video, aveti grija ca camera de bord sa filmeze cu o rezolutie cat mai mare. E de dorit ca alegerea sa cada pe o unitate cu specificatia Full HD.
  • Ar fi necesar ca unitatea aleasa sa fie dotata cu senzorul G. In caz de impact acesta salveaza fisierul ce contine accidentul in alt folder. Astfel, filmarea in cauza este protejata de rescriere.

Spy-shop.ro, dacă vrei cameră video de cea mai bună calitate pentru mașina ta

Aici găsești camere DVR dintre cele mai performante, dar, în acelasi timp, si la prețuri accesibile. Dar nu numai camere auto puteți comanda online pe spy-shop.ro . Găsiți o diversitate de produse din domeniile: supraveghere video, alarma antiefractie, automatizări, antiincendiu, interfoane, spionaj etc. Mai rămânem la camerele auto, pentru a vă povesti despre o cameră retrovizoare wireless pentru parcare și ecran LCD cu suport. Prin achiziționarea ei, alegeți cel mai sigur, simplu si accesibil mod de a vedea ce se afla in spatele masinii atunci cand parcati. Se instalează simplu și rapid, respectând instructiunile de instalare. O puteți găsi și comanda pe site. După părerea mea, este cel mai dotat magazin online din România, în ceea ce privește domeniul supravegherii video, inclusiv al camerelor video auto.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu