Cauți ambalaje din hârtie și carton pentru firme de catering? Intră pe site-ul Snick-Ambalaje.com

vineri, decembrie 23, 2022 18:34
Posted in category Diverse

Ambalaje firmeAtunci când spui catering, te gândești la preparate culinare pe care le primești fie la birou, fie acasă. Tocmai din acest motiv sunt persoane care de multe ori confundă serviciile de catering cu cele de delivery. Ce trebuie să știi însă, este că serviciile de catering implică mai mult decât serviciul de delivery.

Concret, vorbim despre activitatea de preparare, furnizare, prezentare și servire a preparatelor culinare fie ele dulci, sărate, reci, calde. Astfel de servicii se fac pe bază de comandă personalizată între furnizor și beneficiar. De regulă, furnizorii de catering sunt și organizatori de evenimente, deci vin și cu servicii de servire, debarasare pun chiar la dispoziția clienților mobilier și alte accesorii.

În zilele noastre serviciile de catering se pot adapta cerințelor clienților, tematicii evenimentului, decorului și așa mai departe. Pentru asta au nevoie de ambalaje din hartie si carton pentru firme de catering. Sunt indispensabile în acest domeniu, mai ales că preparatele trebuie să fie livrate intacte. Astfel că firmele de catering colaborează cu furnizori de nișă de unde la rândul lor comandă ambalajele de care au nevoie.

Snick Ambalaje, partener de încredere pentru firmele de catering și nu numai

Legea în vigoare interzice utilizarea ambalajelor din plastic și este lesne de înțeles. Poluarea a ajuns la cote alarmante, iar plasticul a contribuit masiv în acest sens. Pe lângă faptul că este dăunător pentru mediul înconjurător, este dăunător și pentru sănătatea noastră. Tocmai din acest motiv operatorii economici și-au îndreptat atenția către furnizori de ambalaje din materiale biodegradabile, prietenoase cu mediul.

În acest context Snick Ambalaje a devenit partener de încredere. Vine pe piață cu o gamă complexă de ambalaje. De la pahare, paie, caserole, farfurii până la tacâmuri, pungi, sacoșe și prosoape. Acestea sunt realizate din hârtie, carton, trestie, lemn, palmier printre altele.

Gama variată de produse poate fi personalizată în funcție de cerințele clienților. Vorbim deci despre calitate premium. În plus, prețurile ambalajelor sunt accesibile, furnizorul venind de asemenea și cu oferte atractive. Pentru detalii suplimentare poți intra pe site-ul Snick-Ambalaje.com.

Ce înseamnă un ambalaj de calitate

Un ambalaj de calitate trebuie să respecte normele în vigoare, trebuie să păstreze mâncarea intactă, la o temperatură optimă, iar gustul și mirosul mâncării să nu se modifice din cauza ambalajelor, așa cum de regulă se întâmplă în cazul plasticului. La temperaturi foarte mari, plasticul elimină niște substanțe toxice ce pot fi dăunătoare pentru organism. Iată deci cât de importantă este alegerea ambalajelor.

Snick Ambalaje este un furnizor ce nu face rabat de la calitate. Pentru cei care doresc să comande aici au parte de beneficii. Spre exemplu, pentru o comandă de minim 2500 lei pe lună, vor primi un discount de 10%. Livrarea se face rapid în orice oraș din țară, iar aceasta este gratuită pentru comenzile mai mari de 500 de lei.

Descoperă așadar gama de produse de aici și alege pentru firma sau restaurantul tău ambalajele de care ai nevoie. Întreabă furnizorul despre personalizarea acestora.

Date de contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu