Cazare la hotel Venus de patru stele garanteaza reusita unui concediu

sâmbătă, septembrie 25, 2021 13:40
Posted in category Diverse

Hotel in VenusMarea este una dintre cele mai vizitate zone turistice din tara, fiindca poate oferi in acelasi timp si tratament si divertisment.

Apa sarata, aerul usor salin au capacitatea de a trata diferite afectiuni, efectele fiind miraculoase cand cura se completeaza cu ore de stat la plaja si cu masaj de relaxare la hotel si gimnastica in sala de fitness.

E toamna si soarele nu mai este asa de iute in mijlocul zilei, prin urmare, oamenii care aleg sa isi petreaca un concediu de vis la mare au sansa sa poata sta mai multe ore la plaja.

Un concediu reusit este cel in care cazarea se face la un hotel in Venus bine ales, prin urmarirea unor criterii a caror exigenta este maxima.

Exista in aceasta statiune un hotel la care turistii revin an de an, fiind fascinati de ceea ce li se ofera in acest loc si de ospitalitatea de care dau dovada gazdele.

Acest hotel in Venus 4 stele se distinge prin urmatoarele facilitati pe care le rezerva oaspetilor dragi:

 1. Plaja privata care este curata tot timpul si ofera siguranta oaspetilor si intimitatea de care au nevoie.
 2. Sala de fitness cu dotari complete si moderne in care clientii pot face miscare in zilele in care vremea este mohorata si nu pot iesi din camera.
 3. Spectacole de cea mai buna calitate seara de seara, multe dintre ele fiind organizate pentru copii.
 4. Activitati creative cu copiii, realizate de personalul cu pregatire speciala. Micutii sunt initiati sa paticipe le ateliere de desen si sa se joace cu masinutele.
 5. Sauna.
 6. Piscina pentru copii si pentru adulti. Piscina pentru copii nu reprezinta absolut niciun pericol pentu cei mici. Pentru toata lumea apa din piscina este incalzita.
 7. Vegetatie bine intetinuta care incarca energetic pozitiv privitorii.
 8. Sedinte de masaj de relaxare sau de intretinere.
 9. Restaurant de cinci stele, cu meniu divers, portii generoase de mancare, care nu a fost niciodata amendat de cei veniti in control de la potectia consumatorului.
 10. Loc de joaca perfect amenajat care este deschis pana la ora 22.
 11. Camera de relaxare, spatiu care nu se mai gaseste in alte unitati de cazare.

Aici, oaspetii care au nevoie de liniste perfecta si de o atmosfera creativa pentru a scrie un mesaj, un proiect, pentru a citi sau a picta se pot bucura de el.

Exemplele pot continua, dar cel mai bine este ca turistul sa nu isi rezerve cazarea pana nu cerceteaza atent:

 • site-ul hotelului respectiv si evaluarile clientilor;
 • articolele postate pe internet despre hotelul respectiv;
 • opiniile prietenilor care s-au cazat in acel loc.

Un hotel care isi respecta clientii asigura un concediu reusit, fiindca personalul este format sa amplifice confortul prin informatiile si serviciile oferite.

Intr-un hotel de cea mai buna calitate atat adultii, cat si copiii sunt bine primiti si fiecare categorie gaseste activitati si surse de divertisment potrivite varstei.

Marea este un medicament pentru trup si pentru minte de care romanii trebuie sa profite din plin.

Conteaza mult in ce camere si in ce paturi dorm oamenii in concediu si cum se pot distra cand afara ploua cu galeata si nu pot parasi hotelul.

Hotel Melodia

 • Stațiunea Venus, România – Strada Gala Galaction, Venus, 905504
 • Telefon (9:00-18:00)
 • Telefon Receptie: +4 0241 731 906
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu