Ce avantaje iti ofera folosirea de ulei cu amprenta neutra de carbon

vineri, iulie 23, 2021 14:27
Posted in category Diverse

Ulei cu amprenta neutra de carbonFolosirea de ulei cu amprenta neutra de carbon pentru masina ta, poate fi solutia pentru protectia mediului inconjurator. Acest tip de ulei este la fel de eficace, protejeaza motorul masinii tale dar totodata emisiile de carbon eliberate in atmosferă sunt reduse, in comparatie cu un ulei de motor obisnuit.

Transportul este responsabil pentru peste 30 % din emisiile de CO2 din UE, dintre care 72 % provin din transportul rutier. Ca parte a activitatii sale de reducere a emisiilor de CO2, UE se angajeaza sa reduca emisiile generate de transporturi cu 60 % sub nivelurile din 1990 pana in anul 2050.

Uleiurile cu amprenta neutra de carbon sunt primul pas catre protejarea mediului si marile companii ce comercializeaza acest tip de produs sunt increzatoare ca in viitorul nu foarte indepartat, toate masinile vor folosi acest tip de lubrifiant.

Acest scop nu va fi foarte usor de realizat, dar nici imposibil, deoarece reducerile de emisii au fost imbunatatite pe masura ce tot mai multi oameni utilizeaza mijloace de transport.

Eficienta consumului de combustibil la masinile noi avanseaza incet dar sigur. Dupa un declin constant, in 2017 masinile nou inmatriculate au emis in medie cu 0,4 grame de CO2 pe kilometru.

Masinile, cele mai poluante

Emisiile de CO2 in transportul de calatori variaza semnificativ in functie de mediu. Autoturismele sunt principalul poluant, cu 60% din totalul emisiilor generate de transportul rutier din Europa.

Cu toate acestea, masinile moderne pot fi plasate printre cele mai curate mijloace de transport daca sunt partajate, mai degraba decat sa transporte o singura persoana.

Cu o medie de 1,7 pasageri pe masina in Europa, exista si alte alternative mai curate, cum ar fi autobuzele.

Prin utilizarea de lubrifianti de genul uleiurilor cu amprenta neutra de carbon, se poate imbunatati situatia emisiilor de co2 in admosfera.

De ce sa cumperi uleiurile de la Shell cu amprenta redusa de carbon?

Shell dezvolta gama de uleiuri cu amprenta neutra de carbon care are rolul de a diminua, asa cum spune si numele lor, amprenta de carbon. Specialistii de la Shell inteleg cat de important este ca mediul sa fie protejat, dar nu uita nici de necesitatile vehiculelor, astfel incat aceste ulei combina cele mai importante caracteristici ale uleiurilor clasice, de buna calitate, imbunatatindu-le si venind in plus si cu o performanta suplimentara – emisia redusa de carbon. Shell se implica in cercetare, astfel incat periodic sa aduca pe piata noi produse inovatoare pentru masinile soferilor care aleg sa aiba incredere in aceasta companie. Astfel, cu produsele de la Shell, indiferent daca achizitionezi uleiuri sau alte consumabile, ai certitudinea ca oferi masinii tale cele mai bune solutii existente in prezent pe piata.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu