Ce inele de logodna sau verighete prefera mirii?

marți, iunie 26, 2018 15:58
Posted in category Diverse

Verighete de luxDesignurile Halo cu diamante tradiționale rotunde și în formă de pernă au fost foarte căutate în ultimii ani, probabil datorită aspectului romantic inspirat de vintage sau datorită modului în care halo-ul de diamante mici face un diamant central să pară mai mare. Acum vedem cuplurile care au nevoie de mai multe modele de halo distinctiv, cum ar fi curbura și aura ornamentată a inelului sau halourile multidimensionale și care oferia vederi laterale uimitoare

Inele subtiri, discrete

Mireasa care preferă stiluri mai discrete poate opta spre inelul de nunta pentru stilul de zi cu zi, mai degrabă decât un inel de logodna clasic cu piatra de centru. Ne place cum proeminentele unice de pe inelul cu diamant scot in evidenta forma rotunda a inelului si scot in evidedenta taietura pietrelor rezultand o silueta organica si unica.
Stilul cu trei pietre
De la logodna lui Meghan Markle și a prințul Harry, trei inele de logodnă din piatră au câștigat o atenție deosebita! Un inel de logodna cu trei pietre pretioase este un aspect atemporal, si unul simbolic – cele trei pietre pretioase se spune ca reprezinta trecutul, prezentul si viitorul cuplului. Cuplurile care doresc un design elegant și subțire cu trei pietre ar putea aprecia modelul care prezintă o bandă delicată, conică și cu gheare clare, care asigură piatră prețioasă centrală.
Stilul cu mai multe inele subtiri
Când vine vorba de inele, suntem toți pentru bogatia pe scântei! Miresele au fost din ce in ce mai mult vazute adaugand mai multe benzi de nunta pe degetul inelar, creand o aglomerare trendy a inelelelor de logodna. Ne place amestecarea și potrivirea diferitelor tipuri de benzi pentru un aspect care este cu adevărat unic pentru purtător.
Siluete delicate
Am văzut o revenire la eleganța clasică, în timp ce cuplurile aleg inele subțiri, mici, atât în logodna, cât și în inele de nuntă. Adesea, aceste inele prezintă accente de diamante care adaugă strălucire subtilă și fac piatră prețioasă de centru sa sara in evidenta ca un dom de catedrala .
Rodiu NEGRU
Am văzut o revenire la eleganța clasică, în timp ce cuplurile aleg trupe subțiri, mici, atât în angajament, cât și în inele de nuntă. Adesea, aceste inele prezintă accente de diamante care adaugă strălucire subtilă și fac piatra prețioasă din centru sa iasa in eviidenta.
Strălucirea diamantelor și lumina-prinderea milgrain formează un halo ornat în jurul pietrei centrale în acest inel de inspirație vintage . Negrul de rodiu contrastează cu diamantele încadrate în marcaj pentru un aspect unic .
Piatra roz pe aur roz
Rozul de trandafiri a fost iubit de mirese în ultimii ani, iar acum cei care adoră acest aspect cald și romantic o iau cu un pas mai departe și combinând superba piatra de morganit cu seturi de aur de trandafir. Morganitul este o piatră semiprețioasă, cu o nuanță caldă roz și claritate strălucitoare, iar atunci când este așezată în aur roșu, ea creează un efect uluitor care reflectă viziunea voastră roz asupra viitorului dvs. împreună.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu