Ce nu lipseste dintr-un dormitor modern

sâmbătă, octombrie 22, 2016 9:46
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAm vazut de-a lungul timpului o multime de dormitoare. Pe unele le tin minte si acum, de altele nici nu-mi mai amintesc.
Sunt adepta lucrurilor moderne. Imi place tot ce e nou si frumos, fapt pentru care, cred ca dintr-un dormitor nu ar trebui sa lipseasca anumite lucruri:

 • O mobila moderna
  Daca vrei sa ai un dormitor modern, nu trebuie sa lipseasca o mobila moderna. Eu am cumparat mobilier dormitor de la ergodesign.ro si te sfatuiesc sa faci la fel in cazul in care vrei sa cumperi o mobila deosebita. In viziunea mea, mobila moderna este o mobila cu un design mai putin banal, cu tot felul de combinatii de culori si texturi. Mobila de la Ergodesign va fi pe gustul tau. Intra pe site pentru a o vedea sau mergi in showroom-uri. Poti opta pentru un set de mobila, care contine un pat, o comoda, doua noptiere si un dulap sau poti comanda piesele de mobilier de care ai nevoie separat.
 • Decoratiuni moderne
  In privinta decoratiunilor, nu trebuie sa iti incarci dormitorul. Trebuie sa alegi decoratiuni mai putine, dar care sa ofere efectul dorit. Alege-le cu grija si da-i dormitorului tau un aspect modern.
 • Corpuri de iluminat
  Dormitoarele moderne se remarca adeasea prin corpurile de iluminat deosebite. Acestea trebuie alese cu grija. De obicei e nevoie de un corp de iluminat principal, care nu trebuie sa fie foarte puternic si de corpuri de iluminat secundare care sunt in general asezate langa cap pentru a putea fi aprinse cu usurinta seara.
 • Covoare mai deosebite
  In dormitoarele moderne nu exista covoare mari care sa acopere intreaga suprafata. Pentru un aspect deosebit, alege covoare mai mici din diferite texturi, covoare care sa accentueze frumusetea finisajelor pentru pardoseala.
 • Autocolante decorative
  La moda in dormitoarele moderne sunt si autocolantele decorative. Poti alege tot felul de texte sau imprimeuri deosebite care sa iti infrumuseteze dormitorul.
  Daca vrei sa ai un dormitor modern, tine cont de cele amintite mai sus. Un dormitor modern este un dormitor cu un design minimalist, dar ales cu gust.

Tu ce crezi ca nu ar trebui sa lipseasca dintr-un dormitor modern?

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu