Ce pot face cu un laptop pe care nu-l mai folosesc?

vineri, aprilie 22, 2016 11:59
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniLaptopurile se schimba destul de des. Unele se strica, altele nu sunt la fel de performante precum ne dorim. Daca si tu esti in cautarea unui laptop, intra pe rombiz.ro si alege ceea ce crezi ca ai nevoie. Pe acest site gasesti laptopuri Lenovo, Asus, Apple sau de la alte firme. Cu siguranta ai de unde alege.
Insa, ce faci atunci cand ai un laptop pe care nu-l mai folosesti, dar acesta inca functioneaza? Iata cateva idei:

 • Vinde-l
  Daca laptopul tau este intr-o stare buna, dar tu vrei unul si mai performant, il poti vinde. Bineinteles ca nu vei scoate prea mult pe el, mai ales daca ai 2-3 ani de cand te folosesti de el, dar e un ban in plus pe care-l poti obtine. Il poti vinde pe site-urile de profil, la un amanet sau la cunoscuti.
 • Ofera-l cadou
  Cu siguranta cunosti persoane care nu-si permit un laptop sau care au un laptop mult mai slab decat cel pe care tu nu-l mai folosesti. Daca iti place sa daruiesti si vrei sa-i surprinzi pe cei dragi tie sau pe cei nevoiasi, ofera laptopul pe care nu-l mai folosesti.
 • Transforma-l in arhiva
  Daca nu mai folosesti vechiul laptop, insa vrei sa il pastrezi, il poti transforma intr-o arhiva. Pastreaza pe el fotografii si clipuri video, dar si alte fisiere pe care vrei sa le mai ai.
 • Foloseste-l ca si server pentru Internet
  Daca esti pasionat de internet si calculatoare, iti poti transforma vechiul laptop intr-un server pentru Internet. Acest lucru te va ajuta sa ai o retea mai sigura, sa gazduiesti un site personal, un mail propriu si multe alte activitati de acest gen. Insa, trebuie sa fii priceput ca sa reusesti.

Aceste idei pot fi bune daca sunt puse in practica. Inainte de a renunta definitiv la vechiul laptop, gandeste-te bine ce anume ai mai putea face cu el.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu