Ce spune geanta rosie pe care o porti despre tine?

luni, martie 23, 2020 8:50
Posted in category Diverse

Involuntar sau nu, te atasezi de o geanta cu mult peste limita normalului, mai ales atunci cand modelul ei iti permite sa o integrezi in tot felul de tinute. Si culoarea ei are ceva de spus in acest cerc: este cea care te reprezinta in totalitate.

Atunci cand porti geanta preferata parca si ziua iti este mai buna. Te simti puternica, invincibila, iar asta se observa extrem de usor. Cu siguranta ai si tu o geanta preferata, una pe care o alegi sa o porti mai mereu, fiind probabil in culoarea ta preferata, iar modelul fiind de asemenea cel pe care il adori. Te-ai gandit vreodata ce poate spune o geanta despre tine? Pe langa faptul ca dovedeste clar ca ai o zi mai buna atunci cand o porti, ce le mai poate indica celor din jur?

Rosul la putere in 2020

Nu cred ca exista femeie care sa nu aiba o geanta rosie, fie de dimensiuni mari sau fie una mini. O astfel de geanta este parca un portal de evadare catre o stare de bine, un sablon al femeilor puternice, focoase dupa cum se spune.

Dupa cum prea bine stii, culoarea anului 2020 este albastrul clasic. Insa, un lucru pe care nu prea multa lume il spune este faptul ca aceasta culoare este urmata atent de rosu, mereu la moda. La Zevo, magazin de genti, un rai al gentilor din piele naturala as putea spune, gasesti atat genti albastre, cat si rosii, dar si in oricare alta culoare pe care tu o preferi.

Geanta rosie Zevo

Geanta rosie Zevo

Sa revenim la ale noaste: ce spune o geanta rosie despre tine atunci cand o porti? Ei bine, rosul nu este culoarea reprezentativa a timiditatii, asa ca ti se potriveste tie, femeia ce adora sa capteze rapid atentia. Culoare a pasiunii si a iubirii, rosul te poate scoate in evidenta mai bine ca oricand, mai ales cand este imprimat pe o geanta.

Activa si competitiva, rosul de pe geanta ta spune ca ai un pachet de calitati la care multe alte femei doar tanjesc. Iti place sa combini utilul cu placutul si totodata sa ii ajuti si pe ceilalti atunci cand ai timp. Nu iti neglijezi niciodata sarcinile, iar increderea in tine si in faptul ca ti-ai scos tinuta in evidenta corespunzator prin intermediul unei genti rosii demonstreaza acest lucru. Sa nu mai vorbim ca rosul a demonstrat constant ca este printre singurele culori ce iti pot influenta starea de spirit, plusand semnificativ asupra ei.

Nu uita de recomandarea mea atunci cand esti in cautare de genti dama rosii si anume raiul Zevo. Pentru ca am spus la inceput ca de o geanta, ca femeie, te atasezi extrem de rapid, ti le recomand pe cele din cadrul acestui magazin pentru rezistenta lor, asta insemnand ca nu esti nevoita sa treci printr-o cruda despartire in viitorul apropiat. Din piele naturala, atent lucrata, intocmai cum trendul prezent impune, gentile de la Zevo sunt ceea ce cautai pana acum fara sa stii.

Acceseaza zevo.ro si convinge-te de eleganta aparte a gentilor rosii, dar si celor disponibile in alte culori.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu