Ce trebuie sa stim atunci cand inchiriem o masina Toyota Corrola?

sâmbătă, iunie 16, 2018 14:17
Posted in category Diverse

Toyota Corolla SedanDeși puteți găsi vehicule Toyota la mai multe agenții de închiriere de mașini, multi dealeri Toyota vă permit, de asemenea, să închiriați cele mai recente modele pentru o zi, o săptămână sau mai mult. Și dacă vă prelungiți testul sau perioada de inchiriere, aveți nevoie de o mașină de lucru sau doriți ceva mai mare (sau mai mic) pentru vacanța dvs. de familie – dealeri cu autoturisme de închiriat Toyota va pot oferi masina de care aveti nevoie pentru a fi acoperit pe perioada de care aveti nevoie.

Dacă nu ați închiriat niciodată o mașină de la o reprezentanță, aici sunt doar câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a vă deplasa într-o mașină de închiriat Toyota:

  • Închirierile de autoturisme Toyota sunt disponibile la tarife competitive. Pentru prețuri specifice, contactați distribuitorul local Toyota sau firma de inchirieri auto.
  • Trebuie să aveți vârsta de 21 de ani, să aveți permis auto valabil și un card de credit în nume propriu pentru a închiria un vehicul.
  • Dacă doriți să utilizați serviciul de închiriere ca un test extins, vă rugăm să solicitați o marcă și un model anume în prealabil.
  • Corolla vine standard cu suita Toyota Safety Sense ™ P, care include un sistem de pre-coliziune, care scanează drumul din fața dvs. pentru eventuale coliziuni, și detecția pietonilor care pot veni în calea masinii, oferindu-vă un sunet / alertă vizuală și asistență la frânare pentru a evita lovirea pietonului.
  • Corolla 2017 are un exterior reproiectat. Fasia frontală a modelului Corolla este nouă pentru anul modelului 2017, oferind mai multă atitudine și un design sportiv pe grila frontală. Dispune de standarde cu faruri Bi-LED pentru a vă asigura că veți vedea și vă veți vedea pe șosea și dispune de jante din aliaj de 17 inchi pentru a crea un profil unic și a lăsa o impresie de durată.
  • Interiorul are îmbunătățiri sportive. Corolla are un grup de ecartament sportiv pe modelele SE, XSE și 50th Anniversary Special Edition, ceea ce vă oferă sentimentul de a sta în spatele volanului unei mașini sportive. Un afișaj cu informații multiple de culoare vă permite, de asemenea, să vedeți dintr-o privire toate informațiile de călătorie pertinente.
  • Corolla 2017 este mai eficientă decât oricând. Cu un design mai aerodinamic care o ajută să alunece prin aer și un mod ECO disponibil, Corolla ajunge la 40 MPG conform estimărilor EPA. Corolla are, de asemenea, o transmisie CVTi-S care vă ajută să aveti mai mult control și o călătorie mai ușoară.
  • Masina de inchiriat Toyota Corolla are o opțiune de finisare a ediției speciale de 50 de ani. Pentru a sărbători 50 de ani de la Corolla, versiunea Special Edition are insigne speciale, jantele unice de 17 inch din aliaj, un interior ascuțit și toată eficiența și siguranța standardului Corolla.
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu