Ce trebuie urmarit atunci cand achizitionati anvelopele all season?

marți, iunie 19, 2018 14:52
Posted in category Diverse

Anvelopa Goodyear all seasonsAtunci când trebuie sa alegi între anvelopele all seasoni vs anvelopele de vară, diferențele dintre cele două tipuri pot fi ușor înțelese greșit. În funcție de vehiculul dvs., de condițiile de condus și de preferințele personale, este posibil să fie o opțiune mai bună decât cealaltă. Când alegeți între anvelopele de vară și all season, vă ajută să înțelegeți avantajele și limitările fiecăreia.

Anvelopele all season

O anvelopă all season oferă un echilibru de capacități, oferind performanțe acceptabile în condiții umede și uscate, precum și tracțiune în zăpadă.

Construite pentru șoferul obisnuit, anvelopele all season au adâncimi moderate ale benzii de rulare și compuși de cauciuc care sunt concepuți pentru a asigura o durată mai lungă a benzii de rulare decât anvelopele de vară, care au adâncimi mai mari ale benzii de rulare. Anvelopele all season sunt prezentate în numeroase tipuri / modele, dimensiuni, capacități de încărcare și viteze de utilizare pentru o gamă largă de vehicule, de la autoturisme economice, până la autoturisme, de la mini-utilitare la autocamioane. Acestea au tendința de a oferi confort, manevrabilitate și alte atribute de performanță potrivite pentru majoritatea șoferilor.

Caracteristicile anvelopei all season

Anvelopele all seasons Goodyear se descurcă bine pe vreme caldă, dar pot oferi mai puține aderențe decât anvelopele de vară, sacrificând unele posibilități de direcție, frânare și înclinare. Acest compromis este necesar pentru ca anvelopele all season să poată oferi performanțe acceptabile în condiții de iarnă ușoară și să asigure o durată mai lungă de viață a benzii de rulare.

De asemenea, anvelopele allseason sunt capabile să asigure tracțiunea în timpul iernii, dar nu sunt cea mai buna alegere în condiții extreme de conducere pe timp de iarnă. Conducătorii auto care se confruntă cu o vreme extremă de iarnă pot dori să ia în considerare trecerea la anvelope de zăpadă în timpul iernii.

Deoarece anvelopele all season oferă un amestec de performanțe de vară și de iarnă, ele sunt adesea o opțiune bună pentru șoferi în condiții climatice moderate și condiții de condus.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu