Cea mai buna solutie de climatizare – aparatele de aer conditionat convertibile

marți, iunie 21, 2016 20:12
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniUna dintre responsabilitatile primare ale unui angajator este sa creeze conditii favorabile in spatiul unde lucreaza angajatii firmei sale. In secolul 21, este de neconceput ca intr-un studio foto care se respecta, de exemplu, manechinele sa lucreze in caldura infernala din timpul verii. Acelasi lucru este valabil si pentru salariatii care lucreaza in companiile de IT, birouri de afaceri, call-centere si alte bussines-uri asemanatoare, in special daca locatiile respective se afla in cladiri mari de peste zece etaje, asa cum intalnim in metropolele din lumea intreaga. Caldura poate afecta atat sanatatea oamenilor, cat si a animalelor de companie. Pentru a contracara efectele nocive ale caldurii, in special pe parcursul lunilor de vara, se impun cateva masuri necesare, cum ar fi de pilda instalarea unor sisteme de climatizare eficiente.

Acestea fiind zise, va recomandam sa instalati un aparat convertibil de aer conditionat pentru plafon, beneficiind de toate avantajele care decurg din montarea unei astfel de alternative. In primul rand, pentru a amplasa un astfel de aparat performant, nu este necesar ca tavanul sa fie fals, unul dintre atuuri fiind si ca poate fi pus intr-un tavan ingust sau chiar si in colturile incaperii. Ventilatorul DC si pompa de condens creata in mod inovator asigura un consum mai scazut de energie electrica, ceea ce semnifica faptul ca veti realiza o economie substantiala, iar investitia se va amotiza intr-un timp relativ scurt. Cand unitatea se afla in stand by sau in pozitie off, fantele se inchid, mentinand o estetica echilibrata a spatiului interior pe care intentionati sa il climatizati. Fara a-si pierde din capacitatea de functionare (12 000 BTU) pentru racire, respectiv incalzire, acest aparat faciliteaza o distributie uniforma a jetului de aer, inclusiv in incaperi care dispun de o inaltime de pana la 3,8 metri. In plus, nu veti mai avea nevoie sa adaugati adaptoare pentru a realiza conexiunea DIII, aceasta unitate putand fi legata in mod direct la sistemul deja existent in cladire.

Toate ca toate, dar caldura ne poate impiedica sa ne desfasuram activitatile asa cum dorim. In concluzie, pentru a fi siguri ca veti dispune de cele mai bune conditii si un confort optim, va propun sa cautati aparatele convertibile de aer conditionat dotate cu puterea necesara pentru a mentine, in orice sezon, un mediu placut in locatia unde munciti sau in resedinta proprie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu