Cele mai bune rafturi

joi, iulie 20, 2017 10:46
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCele mai bune rafturi sunt cele care sunt si rezistente, dar si ieftine. Evident ca si aspectul lor conteaza, mai ales conservarea acestuia in timp. Rafturile neingrijite, de pe care se cojeste vopseaua sau care sunt mucegaite determina repulsie si fata de produsele depozitete pe ele.

Daca aceste conditii sunt indeplinite, va sfatuiesc sa optati intodeauna pentru rafturile metalice, care au o rezistenta sporita fata de cele din lemn. Mai departe, notiunea de cele mai bune, tine de ceea ce doriti sa faceti cu rafturile, dupa cum urmeaza:

  1. Pentru magazine, este bine sa aveti rafturi mici, rafturi mijlocii si rafturi mari fiindca si produsele sunt de dimensiuni variabile.
  2. Rafturi polite, sistem multietajat pentru camarile si pivnitele dumneavostra.
  3. Depozite, hale de productize: rafturi metalice port-palet fiindca ofera acces nelimitat la marfa.
  4. Rafturi metalice de tipul drive-in pentru produsele fragile care trebuie puse cu atentie unele peste altele.
  5. Cantilever, in magazinele de materiale de constructie, dar si la locul unde se construiesc imobile mari si se doreste pastrarea materialelor de constructie in conditii optime pentru a nu se deteriora.
  6. In magazine auto: rafturi-polite pentru piese si rafturi anvelope pentru cauciucuri. Clientii vor avea astfel posibilitatea “inventarierii” produselor si depistarea eventualelor defecte ale acestora.
  7. Mezzanine, in spatiile de productie cu activitate intense, unde este aglomeratie, pentru decongestionarea spatiului fiindca asigura depozitarea pe vertical.

Pentru orice sfat sau nelamurire este bine sa va adresati specialistilor deoarece consultanta si proiectarea sunt gratuite. Distribuitorii seriosi, cu experienta si porofoliu bogat de clienti cu renume, executa rafturi si la comanda, adaptandu-le nevoilor dumneavoastra.

Cele mai bune rafturi sunt acelea care garanteaza securitatea produselor suportand o greutate mare, accesul nerestrictionat la ele si valorificarea la maximum a spatiului.

Atat in locuinta, cat si la locul de munca este necesar sa avem cele mai bune rafturi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu