Cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi se pot comanda pe 3gifts.ro

vineri, decembrie 18, 2020 18:02
Posted in category Diverse

Cadouri haioaseFarmecul vieţii constă şi în aceea că vedem evenimente şi oameni în mod diferit. Avem gusturi diferite şi opţiuni diferite. Aşa stau lucrurile şi în privinţa alegerii cadourilor pentru cei dragi. Nu întrebăm de multe ori “Oare am ales bine cadoul? Oare o să-i placă?”.

Ei bine, dragii mei, dacă sunteţi frământaţi sufleteşte de îndoieli şi incertitudini, în privinţa unor posibile idei pentru alegerea cadoului pentru cei dragi, există o soluţie. În opinia mea, cea mai bună soluţie: 3gifts.ro. Intraţi şi veţi vedea idei de cadouri dintre cele mai inspirate, pentru ea, dacă sunteţi bărbat, pentru el, dacă sunteţi fată, dar şi cadouri haioase ce pot fi oferite oricui.

Aveţi transport gratuit pentru orice comandă cu valoarea mai mare de 200 de lei (doar nu aveţi de gând să deveniţi zgârciţi tocmai în luna decembrie?!), se poate plăti cu cardul, plus că aveţi un cadou gratuit la orice comandă, din partea firmei. Ce poate fi mai simplu!

Pentru mine, asemenea magazine online sunt mană cerească. Fiind genul de persoană ce are oroare de aglomeraţia specifică perioadei dinaintea Crăciunului, atunci când trebuie să alergi prin nu ştiu câte locuri pentru a alege nişte cadouri, am preferat în ultimii ani să comand online cadourile de sărbători, având certitudinea că ele sunt alese mult mai inspirat decât aş fi făcut-o eu, repet, o persoană care are mari îndoieli în privinţa alegerilor inspirate, atunci când e vorba de cadouri pentru cei dragi.

Şi dacă tot veni vorba de cadouri, îmi amintesc de un moment aparte din perioada studenţiei, o perioadă în care, în urmă cu ceva ani, fiind tânăr şi ferice, căutam să mă fac plăcut persoanei iubite. Deşi fetele de atunci erau, parcă, mai puţin materialiste decât cele de astăzi (rog cititoarele să nu mă-njure prea tare, e doar o opinie personală, adică subiectivă, ce poate fi şi greşită), un cadou dăruit din inimă mi se părea atunci, şi mi se pare şi astăzi, un gest frumos, ce denotă nobleţea sufletului.
Urma să fie ziua Ei peste o perioadă scurtă de timp şi mă tot gândeam ce să-i ofer cu acel prilej. Cum pe atunci nu exista 3gifts.ro, am ales ceva drăguţ, dar folositor, mergând pe ideea ca acel cadou să nu fie un obiect inutil, să folosească la ceva persoanei dragi. Desigur, cu realismul specific feminin, Ea s-a arătat încantată de cadou şi nu mi-a dat, în acel moment, niciun motiv să cred că alegerea mea n-a fost cea mai inspirată. După o perioadă de timp, vorbind despre inspiraţia în a face cadouri, am aflat că nu a fost chiar cea mai bună alegere şi că “vezi ce faci data viitoare, poate alegi cadourile şi cu creierul, nu numai cu inima”. Evident, data următoare mi-am pus creierul la treabă.

Dragi mei, faceţi cadouri celor dragi şi bucuraţi-vă de prezenţa lor. La un moment dat, s-ar putea să vă doriţi să oferiţi cadouri şi să nu mai aveţi cui dărui.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu