Charmecosmetics.ro, daca vrei produse pentru imunitate

duminică, septembrie 18, 2016 10:09
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniȘtim cu toții că imunitatea înseamnă capacitatea organismului, vegetal, animal sau uman, de a-și păstra sănătatea și vigoarea, adică de a opune rezistență în fața activității microbilor și a substanțelor toxice. Imunitatea poate fi naturală sau dobândită. Imunitatea dobândită apare în urma vaccinării preventive sau a consumului de produse pentru imunitate, cele mai bune dintre ele putând fi comandate online pe Charmecosmetics.ro.

Imunitatea naturală este ereditară și se manifestă prin rezistența la anumite boli, maladii, agenți patogeni. Aceasta se manifestă pe tot parcursul vieții. Omul posedă o imunitate naturală față de majoritatea microbilor din mediul ambiant, aceasta fiind prima linie de apărare împotriva infecțiilor.

În anumite situații, sistemul imunitar al organismului slăbește și apare riscul îmbolnăvirilor. Cele mai comune manifestări ale unui sistem imunitar slăbit sunt: oboseala, infecții sau boli cronice, diaree, insomnie, depresie, probleme de piele, umflarea ganglionilor etc.

Cum creștem capacitatea sistemului imunitar de a apăra organismul

Iată, mai jos, câteva metode.

 • Consumăm produse pentru imunitate, ce pot fi comandate pe Charmecosmetics.ro. Dintre acestea pot fi amintite: ceai de Echinacea (imunostimulent, antiinflamator, antiviral, antimicrobian), tinctură de Echinacea, tinctură de propolis, antigrip (combate răceala și gripa), antiviral (imunostimulent, antiviral, antibacterian, antiinflamator, diaforetic, depurativ, expectorant) etc.
 • Consumul de fructe și legume proaspete ce conțin antioxidanți.
 • Efectuarea de exerciții fizice regulate.
 • Somnul nocturn, nu cel diurn, are un efect benefic asupra organismului. Cu doua ore inainte de miezul noptii, organismul se regenereaza cel mai bine. Globulele albe, care lupta impotriva microbilor, tot atunci se repara si se reorganizeaza optim. Chiar dacă incerci sa recuperezi in timpul zilei orele pierdute de somn, rezultatele nu vor mai fi aceleași.
 • Relaxează-te, elimină stresul. Fă-ți timp in fiecare zi pentru a te relaxa; 20 de minute de mers pe jos alaturi de caine sau 30 de minute yoga, pot face diferența.

Alimente care cresc imunitatea organismului

Am descoperit un articol mai mult decât interesant, și util, numit 15 alimente care cresc rapid imunitatea organismului. Iată un rezumat al primelor 8 alimente ce cresc imunitatea organismului (pentru restul informațiilor urmați legătura anterioară).

Cele 8 alimente capabile să crească rapid imunitatea organismului sunt:

 1. Afinele
  Au un conținut bogat în antioxidanți, care sporesc capacitatea de a lupta cu diferite stări inflamatorii.
 2. Ciupercile
  Fiind bogate în selenim și antioxidanți, consumul ciupercilor are efecte antivirale, anti bacteriene și antitumorale. De asemenea, ciupercile cresc nivelul de vitamine B, acestea având un rol esențial în păstrarea imunității organismului.
 3. Fructele de acai
  Prin conținutul ridicat de antocianine, fructele de acai au proprietăți terapeutice excepționale, ajutând organismul să lupte împotriva bolilor și a procesului de îmbătrânire.
 4. Stridiile
  Având un conținut bogat de zinc, stridiile au proprietăti afrodisiace, pot vindeca infertilitatea, au efecte antivirale și ajută la vindecarea rapidă a rănilor.
 5. Pepenele
  Are un efect hidratant și reconfortant, conține o enzimă antioxidantă puternică, glutation, denumită „proteina vieţii”, care stimulează sistemul imunitar.
 6. Varza
  Este recomandată pentru conţinutul bogat în antioxidanţi, vitaminele A, C şi E şi în fibre, elemente care asigură sănătatea celulelor.
 7. Migdalele
  Un pumn de migdale poate elibera sistemul imunitar de stress după o zi întreagă în care acest stres s-a acumulat.
 8. Grapefruit
  Considerat mai sănătos decât portocala, ananasul sau mărul, acest fruct este o sursă maximă de vitamina C.

Charmecosmetics.ro, dacă vrei ca imunitatea organismului tău să fie cât mai ridicată.

Propolis
Imunitate – Charme Cosmetics

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Charmecosmetics.ro, daca vrei produse pentru imunitate”

 1. Produsele pentru imunitate ne scapa de raceli in sezonul rece – Lucruriprivitedejosinsus.ro says:

  noiembrie 16th, 2016 at 12:31

  […] sa fiu mult mai atenta si sa protejez intreaga familie de raceli si gripa. Ajutorul meu sunt produsele de imunitate, care ne ajuta sa tinem la distanta raceala si gripa. Si, cand vine vorba sa aleg produsele de […]

Adauga un comentariu