Cine nu are bicicleta la tinerete este sarac de amintiri frumoase la batranete!

luni, octombrie 23, 2017 15:13
Posted in category Diverse

Bicicleta PegasBicicleta a fost una dintre cele mai utile inventii din lume deoarece cu ajutorul ei omul cucereste lumea pe doua roti si isi perfectioneaza echilibrul in viata la propriu si la figurat.

Ea poate fi privita sub multe aspecte:

  • Cel mai eficient mijloc de locomotie, costurile sale de intretinere fiind aproape 0, nu impune plata unui loc de parcare sau construirea unui garaj ca masina.
  • Jucarie pentru copii, dar si pentru oamenii mari. Am vazut multi biciclisti care fac spectacol cu biciclete electrice.
  • Un pretext pentru o viata sanatoasa si practicarea unui sport.
  • Un furnizor de amintiri placute de la intalnirile romantice cu bicicletele, la senzatia de centrul universului, cand vantul te impinge din spate sau te impiedica sa inaintezi cu usurinta, cand primii stropi reci de ploaie cad, iar tu cresti viteza sa ajungi cat mai repede acasa.

Pegasul ne-a salvat ca popor in perioada trista cand masinile circulau pe rand: o duminica cele cu numere cu sot, cealalta cele cu numere impare. Trebuia sa faci o drumetie sau simteai nevoia sa iesi din rutina, iti luai bicicleta si scapai de betoane si de peretii cenusii. Baietii si fetele se strangeau in parcuri si cutreierau muntii pe bicicletele Pegas renumite pentru rezistenta, eleganta si frumusetea lor.

In vremea cand sursele de divertisment ne erau practic taiate (programul la televizor era de 2 ore chinuite, din care una de stiri si alta de ode adresate sistemului), nu existau computere si nu auzise nimeni de retele de socializare, oamenii socializau prin intermediul bicicletei.

Tinerii trebuie sa aiba biciclete fiindca timpul trece repede, iar acesta este perioada in care conserva amintiri pentru iarna batranetii. Numai iarna nu poti sa te plimbi cu bicicleta, in rest ea te duce in mijlocul naturii si te invata sa te bucuri de toata frumusetea din jur: pajisti verzi inmiresmate de flori, parcuri multicolore pictate de toamna si veri care poleiesc zarea in aur solar.

Cu doua roti invingi timpul si distantele, iti asiguri sanatatea si tezaurul de amintiri.
Esti tanar si nu ai o bicicleta? Nu stii ce pierzi, mai ales ca Pegas vinde biciclete electrice si in 12 rate, fara dobanda!

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu