Cu cine defilează PSD = Ciuma roşie = Mafia? Cu pupincuriştii Ciuruitului. Astăzi, Vasile Puşcaş

vineri, iulie 31, 2020 8:44

Nicolae CeausescuPe pagina Wikipedia a ciumatului roşu Vasile Puşcaş (vedeţi aici) nu se aminteşte deloc despre trecutul comunist al PSD-istului. În schimb, sunt enumerate funcţiile importante pe care acest pupincurist al dictatorului le-a avut de câte ori PSD = Ciuma roşie = Mafia a ajuns să conducă România, de fapt să fure şi să distrugă această ţară. Iată, mai jos, un material despre personajul horror Vasile Puşcaş.

Din Cluj până-n Brucseles
Ceauşescu reales

Poate că mulţi dintre cititorii noştri tineri se întreabă cum a fost posibil cultul personalităţii lui Ceauşescu. Acum, desigur, pare inexplicabil cum un tip mediocru, incult şi crud a putut conduce România atât de mult şi atât de prăpăstios. Cum a ajuns dictatorul Nicolae Ceauşescu ditamai Geniu al Carpaţilor?

Răspunsul e simplu: cu ajutorul lingăilor. Era de ajuns ca Ceauşescu să tragă un pârţ că se găseau tovarăşi care să-l elogieze pentru genialele arome venite din excepţionalul maţ gros al dictatorului.

A fost destul să se spună că a participat, la 15 ani, la nu ştiu ce manifestare ca să i se atribuie mersul istoriei de atunci încolo.

Printre tovarăşii care au admirat pârţurile de tinereţe ale lui Ceauşescu se numără şi parlamentarul PSD-ist Vasile Puşcaş care, săracul, a trudit din greu să-l scoată pe dictator ditamai personajul istoric.

Iată ce scria acest tovarăş, în revista de cultură Tribuna, din Cluj, la data de 9 iunie 1983, despre o presupusă prezenţă a lui Ceauşescu la o şedinţă:

“Fiind o componentă deosebit de importantă în mişcarea antifascistă din ţara noastră, tineretul a fost reprezentat în Comitetul Naţional Antifascist şi de utecistul Nicolae Ceauşescu (…). Desemnarea tovarăşului Nicolae Ceauşescu s-a impus datorită prestanţei militantului, calităţilor eminente dovedite. (…) Calităţile sale au fost sesizate de toţi participanţii la întrunirea de constituire a Comitetului Naţional Antifascist, căci tovarăşul Nicolae Ceauşescu şi-a exprimat deschis poziţia, dezvoltând argumente pentru demonstrarea pericolului fascist. Subliniind sarcinilr de perspectivă care aparţineau noii generaţii, emanând optimism şi hotărâre în lupta antifascistă.”

Să rezumăm: Nicolae Ceauşescu avea 15 ani, nu era nici măcar ucenic de cizmar, dar deja discuta perpectivele luminoase, combătea, dezvolta argumente. Unde s-au petrecut toate astea? Doar în capul tovarăşului Vasile Puşcaş, astăzi nomenclaturist PSD-ist, în zona limbii. Vorba ceea: “Tragi cu Puşcaş, nu ia foc, Ceauşescu-i cu noroc!”. (“Academia Caţavencu”, nr. 652/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu