Cu un masaj erotic drumul spre Paradis pare mai accesibil

duminică, decembrie 24, 2017 11:33
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSe spune că drumul spre Iad este pavat cu intenţii bune. În România, intenţiile bune s-au manifestat din plin după 1989. Deşi în multe ţări europene, printre care Germania, de exemplu, s-a legalizat prostituţia în urmă cu zeci de ani, în Românica, este voie să se fure, să se violeze, să se constituie grupuri interlope, iar toţi aceşti ticăloşi nu vor păţi mai nimic, din cauza legilor de rahat votate de politicienii mafioţi, dar nu este voie, Doamne fereşte, să se legalizeze prostituţia, deşi se practică, la negru, într-o veselie. Politicienii corupţi îşi trag amante la greu, pe când era mult mai simplu să apeleze la o casă de toleranţă, cum era în perioada interbelică în România. Aşa încât, în lipsă de altceva, romanii pot apela la un masaj erotic, ce nu este totuna cu furtul unor milioane de euro, “sport” practicat de politicienii corupţi, dar e mult mai nobil să acorzi trupului tău câteva zeci de minute de relaxare, decât să-i laşi pe oameni în fundul gol, să moară în spitale cu viermi şi pe drumuri insuficiente şi neîntreţinute corespunzător.

Îmi amintesc, sper bine, de prima încercare de legalizare a prostituţiei din anii 1997 – 2000, atunci când nişte moşuleţi ajunşi impotenţi, dar parlamentari, au votat împotriva proiectului depus de câţiva parlamentari, spunând că “România este o ţară creştină şi nu putem permite aşa ceva”. Ironia istoriei este că, aceeaşi românaşi “creştini”, au preferat să voteze la viitoarele alegeri taman hoţii care-i furaseră până atunci, iar mosuleţii ţărănişti, de care aminteam mai sus, s-au dus în neantul istoriei, cu pudoarea lor “creştină” cu tot. Au mai fost şi după aceea câteva încercări, dar de fiecare dată politicienii de rahat din România, sub ameninţarea bisericii prea corupte şi iubitoare de bani, au refuzat, sub pretextul ortodoxismului biruitor, legalizarea unei stări de fapt: există prostituate şi există clienţi.

Au existat ziarişti care au încercat să argumenteze avantajele legalizării unui “activităţi” ce oricum se parctică, dar, evident, ca în multe alte împrejurări, forţa argumentelor n-a contat defel. Iată, mai jos, câteva argumente pentru legalizarea prostituţiei, lagalizare prezentă în Germania, Ungaria etc.

  • S-ar limita numărul îmbolnăvirilor de natură sexuală. La o casă de toleranţă, angajatele sunt tot timpul sub supraveghere medicală, neexistând riscul unor îmbolnăviri. Consecinţa directă a reducerii unor categorii de îmbolnăviri ar fi mai mulţi bani disponibili în sectorul medical, pentru alţi bolnavi, pentru dotarea spitalelor şi construirea de spitale noi. Chiar politicienii corupţi nu realizează astfel de lucruri?
  • Ar intra şi bani la bugetul de stat din taxele şi impozitele plătite de casele de toleranţă, pentru autorizaţii, salarii etc. În lipsa legalizării prostituţiei, aceşti bani sunt negri, adică statul nu se alege cu nimic atunci când fetele de pe centură iau şoferilor turci nişte bani pentru serviciile prestate. Dacă ar fi casă de toleranţă, aceste sume de bani ar fi impozitate, iar bugetul de stat ar colecta mai mulţi bani pentru dezvoltarea acestei ţări.
  • Fetele din România nu s-ar mai duce pe la alţii să se prostitueze, ţara noastră fiind, într-o vreme, una dintre cele mai importante ţări exportatoare de carne vie. Nici interlopii nu le-ar mai lua sclave prin Occident şi le-ar obliga să se prostitueze. Mi se pare tare ciudat că se discută foarte mult, în ultimii zece ani, despre homosexualitate, cu adopţii de copii şi toate alea, dar nu se vede prostituţia ilegală, aducătoare de boli şi nenorociri, care se parctică în România. Această situaţie se poate compara cu perioadă prohibiţiei din Statele Unite, atunci când nisţe politicieni idioţi şi falşi, nişte Pornohaci ai acelei perioade, şi-au imaginat că dacă interzici vânzarea alcoolului, vei elimina beţivii. Ei bine, nu s-a întâmplat deloc aşa, ba dimpotrivă a înflorit Mafia, această organizaţie criminală având perioada ei de glorie, cu Al Capone şi ceilalţi, exact în perioada prohibiţiei.
  • Ar fi un remediu şi pentru îndrăgostiţii în suferinţă, mai ales cei foarte tineri, care ar mai uita de iubirea sufletească, alunecând într-o iubire carnală. Ioan Petru Culianu descrie magnific, în lucrarea Eros şi magie în Renaştere, suferinţa bărbaţilor din Evul Mediu târziu, atunci când fantasma feminină pune stăpânire pe sufletul şi mintea îndrăgostitului. Observaţiile lui Culianu sunt valabile şi astăzi, pentru o categorie largă de persoane.

Pentru un plus de informaţii despre acest subiect, vă recomand materialul masajartemis.ro, dacă vrei să fii beneficiarul unui masaj erotic.

Cum poate fi contactat salonul de masaj erotic Artemis

Iată și datele de contact, pentru cazul în care va hotărâți să aveți clipe de neuitat alături de niște fete de vis.

Adresa: Strada General Constantin Coanda 27, Sector 1, Bucuresti, Romania
Zona: Piata Victoriei
Telefon programari: 0727 861 111
Telefon angajări: 0732 855 488
E-mail: artemis.masaj@gmail.com
Web: www.masajartemis.ro
Masaj erotic Bucuresti

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu