Cu Viotur ajungi in Germania de oriunde din Romania

luni, august 15, 2016 12:51
Posted in category Diverse

VioturSă presupunem, dar nu prin reducere la absurd, că ne propunem să ajungem în Germania, țara atât de dorită de mulți europeni și nu numai. Ne-am făcut bagajele și trebuie să alegem mijlocul de transport. Ar fi avionul o alegere, numai că o să ne usuce la buzunar, plus că unii au rău de înălțime (niciodată nu se știe ce se poate întâmpla în aer). Trecem la planul B și alegem autocarul (sau microbuzul). Și începem să căutăm firma (compania) de transport cea mai potrivită pentru călătoria noastră. Asta dacă nu știm nimic despre cea mai inspirată alegere, în acest caz. Iar alegerea potrivită este: transport persoane Germania cu Viotur

De ce Viotur

Păi, avem motive întemeiate, cum se spune. Iată câteva mai jos.

  • Oferă plecări zilnice, cu autocare și microbuze, din majoritatea orașelor din România spre Germania, Anglia și alte numeroase țări. Adică avem curse zilnice și nu mai trebuie să așteptăm niște zile până când pleacă următorul autocar de la vreo firmă.
  • Viotur transportă direct călătorii la adresa dorită. Adică ajungi direct la destinație, fără a mai fi nevoie să cauți alte mijloace de transport, în locuri necunoscute, pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Doar ne imaginăm, sau am trăit așa ceva, cum se întâmplă în alte cazuri: ești lăsat la o distanță considerabilă de locul unde vrei să ajungi, într-un oraș străin, și nu prea știi cum să ajungi la destinație.
  • Prețurile sunt convenabile, iar în aceste prețuri sunt incluse: transportul, o masă caldă la restaurant, un bagaj ce poate ajunge la 45 de kg, o geantă de mână sau un rucsac, plus alte facilități din interiorul mijlocului de transport.
  • Aceste plecari microbuz Romania – Germania au și reduceri la costul biletelor pentru următoarele categorii de persoane: copii, studenți, pensionari, grupuri, clienți fideli și cei care comandă bilet pe site-ul viotur.ro
  • Iar dacă nu alegem Germania, ci Anglia, de exemplu, putem și în acest caz comanda bilete autocar Romania Anglia prin Viotur.
  • Siguranța și confortul sunt alte caracteristici ale curselor Viotur. Șoferii sunt profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, iar autocarele sunt dotate cu scaune comode, aer condiționat, căldură, toaletă, sisteme audio-video etc.
  • Mai sunt și alte motive datorită cărora merită să alegem Viotur, dar vă las plăcerea să le descopriți singuri într-o călătorie spre Germania, Anglia sau alte țări. Dacă deja v-ați hotărât să mergeți cu Viotur, sunați la 0749 990 967 sau 0767 618 079
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu