Cum ajungi să ai nevoie de piese auto, eventual din dezmembrări auto

sâmbătă, august 7, 2021 12:52
Posted in category Diverse

Planetara fata dreapta Dacia DusterSunt posesor de permis auto de 15 ani şi am circulat cu maşina în ultmii 13 ani. În aceşti ani, am ajuns la câteva concluzii clare în ceea ce priveşte traficul rutier din România. Înainte de a vedea cum poţi ajunge foarte uşor să ai nevoie de piese auto, eventual din dezmembrări auto, aş vrea să vă recomand un site descoperit recent, site ce conţine piese din dezmembrări auto Dacia, dacă aveţi această marcă de maşină (cea mai folosită în România).

În primele şapte luni din 2021, au murit în România, în urma accidentelor rutiere, peste 900 de oameni. Acest adevărat carnagiu pe şoselele din ţara (gân)dacilor liberi are câteva cauze clare, în opinia mea.

În primul rând, lipsa infrastructurii rutiere din România, ceea ce conduce la o aglomeraţie teribilă pe şosele. Politicienii români care au fost la putere în ultimii 31 de ani au preferat să fure şi să dea pensii speciale şi ajutoare regimentelor de leneşi, în loc să construiască şosele moderne, aşa cum vedem în alte ţări. Este imposibil să nu se întâmple accidente rutiere, din moment ce pe un singur sens amărât de şosea circulă maşini de toate felurile, de la TIR-uri până la motociclete, biciclete, chiar şi căruţe. Când eşti la volan şi ai câteva TIR-uri în faţă, pe care trebuie să le depăşeşti, ipostaza este destul de complicată, mai ales pe anumite porţiuni de drum, pline de curbe şi pante.

În al doilea rând, cocalarul needucat din Românica şi piţipoanca analfabetă din aceeaşi ţară, odată ajunşi la volan, nu respectă nimic din codul rutier. Maşinile sunt lăsate pe oriune, în curbă, în pantă, pe locuri interzise, acolo unde cocalarul sau piţipoanca are treabă. Acest categorii (sub)umane nu pot merge 20 de metri pe jos, dacă trebuie să ajungă la cineva care locuieşte într-o curbă sau într-o pantă, exact acolo îşi lasă maşina, durându-i undeva de siguranţa celorlalţi participanţi la trafic. Permisul auto ar trebui acordat, în opinia mea, doar absolvenţilor de liceu, cu bacalaureatul luat.

În al treilea rând, sunt posibile încălcări grave ale legislaţiei rutiere deoarece politicienii, aici vorbim de cei din Partidul Social Democrat (PSD), au schimbat legile justiţiei în favoarea infractorilor. Cu legi “blânde” în ceea ce-i priveşte pe infractori, inclusiv pe cei de la volan, cu graţieri masive şi grijă deosebită faţă de puşcăriaşi, aceşti ucigaşi de destine nevinovate, guvernanţii PSD au “reuşit”, în ultimii ani, să elimine caracterul coercitiv al legii, aşa încât legea nu mai sperie pe nimeni, cocalarul de la volan, sau piţipoanca tot de la volan, realizează că, orice s-ar întâmpla, vor scăpa uşor de consecinţe, aşa încât ignoră cu bună ştiinţă legislaţia rutieră în vigoare.

În al patrulea rând, corupţia din rândul poliţiştilor sau neimplicarea acestora în impunerea legislaţiei rutiere. E adevărat, cu legile măcelărite de politicieni (de cei din PSD), este greu să impui forţa legii în jungla de pe şosele. Dar, totuşi, s-ar putea face ceva mai mult decât nimicul din ziua de astăzi, dacă poliţiştii de la rutieră ar fi ceva mai implicaţi şi mai puţin corupţi. Prezenţa poliţiei rutiere pe drumurile publice este absentă total, în opinia mea, deşi prezenţa acesteia ar fi un semnal de încredere şi siguranţă pentru şoferii, amatori sau profesionişti, care circulă regulamentar, au toate documentele în regulă şi formează, probabil, majoritatea participanţilor la trafic. În absenţa poliţiei rutiere pe drumurile publice, orice drogat (cu alcool sau alte substanţe) ajuns la volan devine un potenţial criminal care, dacă nu este oprit la timp – şi cine să-l oprească dacă nu poliţiştii – va produce tragedii şi va îndolia familiile românilor.

Fără o infrastructură dezvoltată corespunzător, fără legi care să descurajeze infractorii de la volan, fără o educaţie de calitate a posesorilor de permis auto şi fără implicarea poliţiei rutiere zi de zi în supravegherea traficului de pe şoşele, vor continua să moară oameni nevinovaţi în această ţară, vor rămâne copii fără părinţi, vor rămâne case şi apartamente goale, plus o durere fără margini în sufletele rudelor.

Aşa ajungi să ai nevoie de piese auto, eventual din dezmembrări auto, cum ar fi, de exemplu, planetară faţă dreapta Dacia Logan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu