Cum iau apărarea criminalilor de la Kiev USLamiștii rusofoni

miercuri, februarie 19, 2014 17:44

USLVa fi vai și amar de țara asta când partida pro-rusă PSD și/sau PNL va deține toate frâiele puterii. UE nu are nici puterea și nici voința de a ne apăra în fața Rusiei, cu atât mai puțin în fața unei Rusii infiltrate la toate nivelurile de putere.

În Ucraina, mor oameni pentru libertate. În Ucraina, o gașcă de criminali, sprijiniți și finanțați de KGB-istul criminal Putin, ucide cetățeni nevinovați. În Ucraina, se moare pentru Uniunea Europeană, în timp ce în România USLamiștii încearcă transformarea României în colhoz rusesc. În aceste condiții, Titus Corlățean, acest “limbă de lemn” al USLamiștilor, produce comunicatul la care mă voi referi mai jos. Extrem de grav, în România, mi se pare altceva: indiferența față de crime a majorității populației, o parte semnificativă din această populație fiind imbecilizată seară de seară de Antena 3 sau România TV. Revenind la Corlățean, nu se pune problema limbajului diplomatic: față de criminali nu poți fi diplomat. Criminalii au un singur drept: să plătească pentru faptele lor. Sunt convins că, mai devreme sau mai târziu, gașca criminală rusofonă de la Kiev va plăti. Și acum haideți să vedem cum alege USLamistul Corlățean să condamne niște crime evidente la adresa unor manifestanți.

Urmărim cu profundă preocupare evoluţia evenimentelor de la Kiev şi condamnăm ferm toate manifestările de violenţă, fără deosebire. După cum se vede nici pomeneală de criminalii care ucid manifestanți.

Violenţele trebuie să înceteze deîndată. Dialogul este şi rămâne singura cale de soluţionare a actualei crize din ţara vecină. Bla, bla, bla.

Dacă semnele de flexibilizare din ultima perioadă, atât din partea autorităţilor, cât şi a opoziţiei, au creat anumite aşteptări pozitive, reluarea violenţelor astăzi, 18 februarie 2014, soldate din păcate cu pierdere de vieţi omeneşti, reprezintă un mare pas înapoi.
Credem cu tărie că trebuie evitate astfel de situaţii care nu fac decât să genereze escaladare şi intransigenţă. Credem, totodată, că părţile trebuie să recurgă la calm şi discernământ.
Băi, idiot USLamist nenorocit, aici nu-i vorba de părți, ci de un regim opresiv care ucide oameni care-și strigă drepturile. Remarcați și revenirea la formulele „iliesciene” („sinergia faptelor”) prin sintagme precum „semnele de flexibilizare” sau „aşteptări pozitive”. Ca să nu mai spunem că lipsesc niște virgule, iar „să genereze escaladare” este o formulare pe care și un elev de clasa a VIII-a ar fi comis-o mai inteligent.

În aceste momente de maximă tensiune, când există din nou victime în rândul cetăţenilor din Ucraina, trebuie, mai mult decât oricând, conştientizat că numai dialogul poate conduce la soluţionarea crizei. Bla, bla, bla.

Poziţia noastră, care este şi a Uniunii Europene, rămâne neschimbată. Unica metodă de soluţionare a crizei, de reconciliere între putere, opoziţie şi protestatari este dialogul. De fapt, UE nu face nimic pentru a-i apăra pe ucrainieni. Alo, UE, o să vă mănânce criminalul Putin toate resursele, cum s-a întâmplat cu Stalin și URSS jumătate de secol.

Rămâne de văzut ce ne așteaptă și pe noi în februarie 2015. Sunteți pregătiți, precum ucrainieni, să muriți pentru a scăpa țara de USLamiști? Dacă pentru Ucraina nu se bagă nimeni, vă dați seama câți o să fie impresionați de drama „țiganilor” guvernați de un regim USLamist criminal. (M-am inspirat de aici)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Cum iau apărarea criminalilor de la Kiev USLamiștii rusofoni”

 1. USLamismul, un regim criminal ce terorizează România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 27th, 2014 at 17:32

  […] Cum iau apărarea criminalilor de la Kiev USLamiștii rusofoni […]

 2. Vladimir Putin, un criminal ce vrea război | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 19th, 2015 at 19:15

  […] Cum iau apărarea criminalilor de la Kiev USLamiștii rusofoni […]

 3. Doru Bușcu, cretinul ce vrea România veșnic în gulagul USLamist | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 17:31

  […] Cum iau apărarea criminalilor de la Kiev USLamiștii rusofoni […]

 4. Pensionarul USLamist gândește? | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 17:59

  […] Cum iau apărarea criminalilor de la Kiev USLamiștii rusofoni […]

 5. Votantul USL, ciobanul sau țiganul care ucide România europeană | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 21st, 2015 at 21:01

  […] Cum iau apărarea criminalilor de la Kiev USLamiștii rusofoni […]

Adauga un comentariu