Cum optimizăm conexiunea la internet

miercuri, martie 16, 2011 18:48
Posted in category IT

Ashampoo Internet Accelerator 3Dacă nu sunteţi experţi în domeniul informatic, există aplicaţii gratuite care ne ajută să optimizăm conexiunea la internet, astfel încât timpul eventual de aşteptare să scadă. Iată mai jos cinci astfel de aplicaţii.

 1. Ashampoo Internet Accelerator 3 analizează computerul şi optimizează toate setările relevante cu un singur click. Nu necesită alte cunoştinţe, optimizarea se face automat. Noua versiune include un test pentru conexiunea la internet, pentru a vedea efectul programului. Utilizatorii avansaţi pot accesa manual toate setările. Cu ajutorul aplicaţiei veţi avea o conexiune mai rapidă la internet. Compatibil cu sistemele de operare Windows XP/Vista/7. Nu are interfaţă în limba română, dar are în limba bulgară sau maghiară (!). Dimensiunea fişierului ce trebuie descărcat este 5.48 MB.
 2. SpeedConnect este o aplicaţie proiectată pentru Windows XP/Vista/7/2000/1998, care optimizează conexiunea la reţea şi aceasta conduce la o conexiune mai rapidă la internet. Dimensiunea fişierului ce trebuie descărcat este 1.96 MB.
 3. TCP Optimizer este un program care nu trebuie instalat, se descarcă fişierul şi se rulează. Are o interfaţă sugestivă, fiind util atât începătorilor cât şi celor care posedă oarece cunoştinţe. Dimensiunea fişierului ce trebuie descărcat este de doar 644 KB.
 4. BeFaster (https://www.ekremdeniz.com/download.asp) optimizează conexiunea la internet. Compania care produce soft-ul este din Turcia, aşa încât nu putem emite mari pretenţii.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

5 Responses to “Cum optimizăm conexiunea la internet”

 1. Cele mai accesate site-uri pe Terra | A șaptea dimensiune says:

  februarie 13th, 2016 at 21:11

  […] Cum optimizăm conexiunea la internet […]

 2. Istoria Internetului | A șaptea dimensiune says:

  februarie 13th, 2016 at 21:59

  […] Cum optimizăm conexiunea la internet […]

 3. Cum putem afla URL-urile care trimit la un site | A șaptea dimensiune says:

  august 9th, 2016 at 15:36

  […] Cum optimizăm conexiunea la internet […]

 4. Cum putem copia dintr-un fişier PDF securizat | A șaptea dimensiune says:

  august 9th, 2016 at 16:32

  […] Cum optimizăm conexiunea la internet […]

 5. Cum aflăm când a fost indexată o pagină web | A șaptea dimensiune says:

  august 9th, 2016 at 18:52

  […] Cum optimizăm conexiunea la internet […]

Adauga un comentariu