Cum se planifica o petrecere de Craciun eleganta

joi, august 31, 2017 10:32
Posted in category Diverse

Ai vazut vreodata acele frumoase petreceri de Craciun la televizor? Toata lumea este imbracata la doua ace, toti sunt fericiti, iar totul este perfect? Urmati aceste instructiuni si petrecerea de Craciun va fi cea mai minunata si eleganta petrecere a sezonului.

  • Organizarea petrecerii de Craciun. In primul rand faceti o lista de oaspeti. Gasiti un loc pentru petrecerea dumneavoastra. Asigurati-va ca dimensiunea locului de petrecere se potriveste numarului de oaspeti. Asigurati-va ca fiecare oaspete are cel putin jumatate de metru patrat de spatiu. Oaspetilor nu le plac prea mult inghesuielile. Oaspetii sunt bucurosi cand se simt confortabil. Asigurati-va ca locul petrecerii dumneavoastra este curat si ordonat. Musafirii trebuie primiti intr-un loc curat Asigurati-va ca nu exista mirosuri puternice, indiferent ca sunt mirosuri rele sau bune. Parfumul unei petrecerii de Craciun ar trebui sa fie neutru. Incercati sa folositi lumanari parfumate cu vanilie. 3-4 lumanari reprezinta numarul maxim pe care trebuie sa-l folositi, deoarece unior musafiri este posibil sa nu le placa anumite mirosuri.
  • Decor de Craciun. Alegeti o iluminare slaba. Ar trebui sa evitati luminile prea puternice. Puteti gasi lumini clare de Craciun la orice magazin de bricolaj sau supermarket. Puneti suficiente pentru a da un aer festiv, dar nu prea multe. Asigurati-va ca oaspetii pot vedea pe unde merg! Cu toate acestea, nu atarnati luminite colorate, deoarece culorile pot parea ca se ciocnesc cu anumite scheme cromatice. Alegeti elemente decorative adecvate. Cu decor general, asigurati-va ca aveti anumite piese pentru fiecare eveniment. Listele posibile includ o masa de schimb de cadouri, o masa de racoritoare sau o masa de bufet pentru mancare. Cu toate acestea, daca aveti un pom de Craciun (si nu se poate fara el!), nu veti avea nevoie neaparat pentru o masa de schimb de cadouri. Asezati decoruri festive cum ar fi ghirlande sau crengute de vasc si brad. Nu atarnati niciodata prea multe arcuri sau prea multe ghirlande, deoarece ar putea deveni deranjante. Utilizati colectii de conuri de pin si vase de sticla pentru un accent clasic de Craciun.
  • Decor clasic. Daca doriti intr-adevar o petrecere traditionaal, trebuie sa aveti un pom de Craciun. Pentru ca bradul sa arate frumos, trebuie sa alegeti un pom destul de bogar. Pentru decorarea pomului de Craciun ar trebui sa folositi lumini clare si ornamente rosii rotunde.
    Fiti creativi. Pentru o distractie putin creativa, legati o bucata de vasc cu o panglica rosie eleganta si atarnati-o de o arcada. Daca nu exista o arcada, tavanul va face treaba la fel de bine.
  • Bauturi racoritoare si alimente. Decideti daca veti servi alcool in cazul petrecerii dumneavoastra Daca da, asigurati-va ca aveti si sucuri si ceai pentru persoanele care nu beau bauturi alcoolice. Asigurati-va ca si apa este disponibila. Serviti mancaruri si deserturi care nu necesita tacamuri, acestea sunt minunate pentru petrecerile de Craciun. Chiar daca cumparati alimentele dintr-un magazin, asigurati-va ca acestea sunt prezentate ca si cum le-ati facut singuri. Etichetele cu preturile trebuie sa fie indepartate, invelisurile din plastic scoase, tratatiile incalzite daca este necesar si asa mai departe.
  • Folositi cea mai buna muzica. Cea mai buna muzica pentru o petrecere de Craciun sunt cantecele clasice de Craciun. Ati putea decide sa alegeti cateva cantece de Craciun distractive, dar asigurati-va ca gama de muzica include unele piese clasice.
  • Stabiliti o data si o ora. Trimiteti invitatii. Asigurati-va ca nu uitati pe cineva important. Asigurati-va ca invitatiile sunt elegante. Oaspetii se vor imbraca in functie de modul in care invitatiile ii vor face sa creada ca ar trebui sa se imbrace. Mergeti printre invitati cand petrecerea se desfasoara. Asigurati-va ca discutati cu toti oaspetii dumneavoastra. Cel mai important este sa faceti ca la petrecerea de Craciun toata lumea sa se simta bine si relaxata.

Petrecere de Craciun

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu