Cum şi-a bătut joc PSD = ciuma roşie = mafia de veteranii de război

sâmbătă, noiembrie 9, 2019 20:21

PSD = ciuma rosie = mafiaAtunci când au dat pensii speciale la toţi îmbuibaţii din Parlament şi nu numai, PSD-iştii ajunşi – vai, ce coşmar – la conducerea României au uitat total de adevăraţii veterani de război, cei care au murit în sărăcie şi lipsuri, după ce comuniştii criminali, veniţi în România pe tancurile armatei roşii, i-au aruncat prin puşcării, de unde au scăpat puţini. Iar cei care au scăpat din temniţele comuniste au dat peste urmaşii comuniştilor, PSD-iştii, iar aceştia din urmă le-au făcut viaţa un iad, dacă aveau, de exemplu, de recuperat o casă, ce a fost a lor, înainte de invazia lăcustelor roşii.

Sunt sute de cazuri de bătrâni umiliţi de PSD = ciuma roşie = mafia, atunci când au încercat să-şi recupereze proprietăţile furate – noaptea ca hoţii – de comuniştii criminali, cei care au ucis membrii elitelor româneşti, după 1945. Mai jos, povestea unui astfel de caz (din 2003), de pe vremea când PSD = ciuma roşie = mafia era la putere, adică la furat miliarde de euro din averea României.

Prima regulă a privatizării: naţionalizarea

Ca doctor în drept ce este, Adrian Năstase vrea (voia în 2003 – n.m.) să găsească rapid un tratament cu efect electoral pentru maladia roşie de care e suspectată România la Strasbourg. Surse foarte apropiate lui Adiţă spun că-i ţâţâie poponeţul să stopeze imediat şirul de procese intentate de foştii proprietari ai caselor naţionalizate statului român.

Ca să-şi facă un look electoral european, candidatul PSD-ului la funcţia de Iliescu a dat zvon baroneţilor locali să găsească metode de a-i scoate vinovaţi pe primarii, judecătorii şi ce-or mai fi care au servit la darea sentinţelor bune de dus la Strasbourg. Şi să-i pună să plătească ei păgubiţilor de foşti proprietari. E o bună ocazie să mai înfunde nişte judecători incomozi, nişte primari din alte partide şi îşi face în presă şi imagine de Zorro.

Ca să-l ajutăm un pic, îi spunem că, în Slănic Prahova, statul român ar avea de plătit vreo 2 milioane de dolari lui Dumitrescu Alexandru, fostul proprietar al hotelului “Vila Regală” (acum “Orizont”). Ar fi bine din punct de vedere electoral dacă banii aceştia i-ar plăti Hriscu Daniel, care în calitate de director la societatea comercială Slănic a permis privatizarea hotelului, deşi fusese cu doi ani înainte înştiinţat în scris că e un imobil naţionalizat.

Ar mai fi buni de plată judecătorii Aurelia Popa, Ioana Teodorescu şi Constanţa Ştefan care, în ciuda evidenţei, nu au recunoscut dreptul de proprietate al domnului Dumitrescu Alexandru. Fiindcă nu i-au făcut dreptate unui veteran de război, la 81 de ani, din care doi făcuţi la Aiud ca deţinut politic (în temniţele comuniste – n.m.), şi au permis ca imobilul să rămână în posesia mahărului local Morcovescu, toţi aceştia merită (meritau în 2003 – n.m.) – nu-i aşa, domnule Năstase? – să le intre morcovul, măcar până la alegeri. (“Academia Caţavencu”, nr. 632/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu