Cum a umplut PSD = ciuma roşie România de hoţi şi mafioţi? Acceptând frauda din sistemul de învăţământ

marți, septembrie 17, 2019 16:10

Adrian Nastase si Liviu DragneaAni de zile, după 1989, chiar zeci de ani, dacă ne gândim mai bine, guvernările mafioţilor din PSD au însemnat o fraudare masivă a exemenelor de final de ciclu, respectiv Bacalaureat şi Evaluare Naţională, pentru a raporta, în cel mai pur stil comunist, tone de note mari la hectar, note obţinute prin fraudă (copiere şi toate celelalte). Este meritul lui Daniel Funeriu, făcut albie de porci la Mafia TV (Antena 3), cel care a reuşit, prin introducerea camerelor de supraveghere, la Bacalaureat şi Evaluare Naţională, să mai reducă din dimensiunea dezastrului.

Minciuna este sufletul nepieritor al comunismului, spunea un filozof polonez, de aceea, poate, şi mafioţii roşii din PSD au acceptat notele mincinoase de la Bacalaureat şi Evaluare Naţională. Din păcate, prin aceasta a fost încurajată la maxim hoţia şi corupţia, caracteristice unei societăţi înapoiate, tribale, nicidecum unei societăţi moderne, europene.

Dar nu numai minorii au fost supuşi, de către ciuma roşie, unor dezastre educaţionale. În 2003, în plin regim PSD, cu KGB-istul criminal Ion Iliescu la Cotroceni şi puşcăriaşul Adrian Năstase prim-ministru, se întâmplau cele povestite mai jos.

Ministerul Sănătăţii a organizat (în 2003 – n.m.) alegeri rezidenţiale

Cititorii noştri care sunt în tabăra posibililor pacienţi, iar nu în cea a posibililor medici, au remarcat, poate, faptul că la ultimul examen de rezidenţiat (cel din 2003 – n.m.) pentru grup s-au petrecut miracole statistice. Curba lui Gauss a fost luată la ciocane şi strâmbată în aşa hal, încât un număr uriaş de candidaţi au luat nota maximă (950 puncte). Pentru puţinii noştri cititori care au lipsit la lecţia cu Gauss, precizăm că, la un examen bine organizat, ar fi trebuit să fie puţini cu note maxime şi minime şi mulţi cu note medii, iar nu un sfert cu nota maximă.

Ciudăţenia statistică poate să stârnească ceva mai mult interes dacă vă puneţi problema să vi se întâmple – Doamne fereşte – să încăpeţi pe mâna unui chirurg care şi-a câştigat calitatea de specialist în bisturiu, copiind ca un porc la un examen. Practic, examenul a fost compromis de organizatori, care au publicat pe Internet testele din care au fost selecţionate cele de examen.

Pentru a încerca să mai dreagă ceva, interimarul ministru al Sănătăţii (din 2003 – n.m.) a organizat un test de departajare pentru cei care au obţinut nota maximă. Ei bine, examenul a avut loc, în condiţii normale, recte Gauss a triumfat. Concret: nici unul dintre “maximişti” nu a reuşit să ia nota maximă sau să se apropie măcar la 2-3 puncte; mulţi dintre ei nu s-ar mai califica, dacă rezultatele la departajare ar conta la clasamentul general.

Evident că noul ministru – numitul Brânzan -, care a înţeles mai temeinic programul partidului care l-a promovat, adică programul PSD, a hotărât că hoţii au întotdeauna dreptate. În consecinţă, toţi “maximiştii” au reuşit, ei vor alege posturi în ordinea testului de departajare, iar cei care au învăţat pe bune n-au decât să voteze cu opoziţia.

Dar tupeul unui pesedist adevărat nu se opreşte aici. Există o categorie a hoţilor neatenţi: cei care au luat nota 949 – adică un punct sub maxim – care şi ei sunt imens de mulţi (aproximativ 90); ei bine, imaginaţi-vă ce scandal au făcut şi aceşti tâlhari (exceptăm de la această categorisire pe cei 5-6 candidaţi necunoscuţi care sunt, conform lui Gauss, geniali) pentru că o parte dintre ei nu mai apucau locuri din cauza aglomeraţiei de la nota maximă. Drept care ministerul a decis să transfere locurile neocupate de la medicii de familie, la chirurgi, pentru această categorie de frustraţi.

Reamintim că examenul a fost organizat, după o pauză de 7 ani, de numitul Popa Florin, cel care a reuşit exact aceeaşi performanţă în 1996. Atunci, însă, i s-a dat câştig de cauză lui Gauss, examenul fiind repetat în întregime. Se pare că de atunci PSD s-a maturizat, iar furtul s-a legalizat. (“Academia Caţavencu”, nr. 628/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Cum a umplut PSD = ciuma roşie România de hoţi şi mafioţi? Acceptând frauda din sistemul de învăţământ”

  1. Cum şi-a bătut joc PSD = ciuma roşie = mafia de veteranii de război | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 19th, 2019 at 8:30

    […] Cum a umplut PSD = ciuma roşie România de hoţi şi mafioţi? Acceptând frauda din sistemul de î… […]

Adauga un comentariu