Presa liberă, duşmanul de moarte al mafioţilor din PSD

duminică, august 4, 2019 11:07

Puscariasul Liviu DragneaIstoria de un deceniu de presă liberă (era în 2003 – n.m.) consemnează o diversitate de strâmbe vârâte ziarelor, radiourilor şi televiziunilor incomode care mai de care mai ingenioase. Ei bine, o jignire adusă creativităţii românului este măciuca cu care aleargă (alerga în 2003 – n.m.) prin judeţul Sibiu însuşi prefectul PSD-ist Silvestru Lupu, cu scopul de a mătrăşi exemplar cu exemplar un cotidian încă din prima zi a existenţei sale.

Concret, „Ziarul de Sibiu”, considerat a fi dăunător rezultatelor PSD la alegerile viitoare (cele din 2004 – n.m.), este stârpit prin refuzul difuzării. O asemenea performanţă este unicat în România, unde, până acum (până în 2003, când guverna tandemul criminal al ciumei roşii, Ion Iliescu – Adrian Năstase, n.m.), nici un ziar nu a fost boicotat încă de la primul număr.

Din istorisirile localnicilor, pârghiile pe care le foloseşte tovarăşu’ prefect pentru a astupa gura plină de dinţi a ziarului sunt dintre cele mai omeneşti: controale declanşate la firmele de difuzare, mobilizarea amiciţiei unui fost coleg de facultate, azi administratorul unei firme importante, private, de difuzare, şi presiunea asupra directoarei Rodipetului local, o femeie pe care încearcă să o schimbe de 2 ani din funcţie şi care speră că obedienţa o va scuti de cronica ameninţare.

Nu ştim dacă pârghiuţele astea sunt într-adevăr cele reale, fapt este că Ziarul de Sibiu nu este pe tarabe şi că prefectul PSD are mari şanse să devină o vedetă internaţională, chiar fără să aibă foşti colegi la Bruxelles. (“Academia Caţavencu”, nr. 622/2003)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Presa liberă, duşmanul de moarte al mafioţilor din PSD”

 1. Presa liberă a fost dintotdeauna duşmanul de moarte al mafioţilor neocomunişti din PSD | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 5th, 2019 at 9:50

  […] Presa liberă, duşmanul de moarte al mafioţilor din PSD […]

 2. PSD + UDMR = love(le) | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 7th, 2019 at 8:39

  […] Presa liberă, duşmanul de moarte al mafioţilor din PSD […]

 3. Cum şi-a bătut joc PSD = ciuma roşie = mafia de veteranii de război | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2019 at 8:31

  […] Presa liberă, duşmanul de moarte al mafioţilor din PSD […]

Adauga un comentariu