Cursuri de dans pentru miri in Bucuresti

marți, ianuarie 12, 2016 21:17
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniLa orice nuntă, dansul mirilor este un moment unic, în care mirele și mireasa trebuie să strălucească. Iar pentru ca această dorință să devină realitate vă puteți înscrie la cursuri de dans pentru miri in Bucuresti. La cursurile de dans pentru nuntă veți fi pregătiți pentru unul din cele mai frumoase și emoționante momente ale serii, pentru unicitatea momentului nunții, în care, prin dans, mirele și mireasa vor recrea povestea lor de dragoste.

Ce se oferă la cursurile de dans pentru nuntă

La cursurile de dans pentru nuntă vă sunt oferite următoarele:

 • coregrafii originale, adaptate personalitatii si dorintelor voastre;
 • sedinta de consultanta in cadrul careia se va discuta despre stilurile de dans si melodiile pe care le puteti aborda, in functie de micile detalii legate de ring, rochie si timpul pe care il avem la dispozitie si va fi stabilit pachetul cel mai potrivit nevoilor voastre;
 • instructori profesionisti, specializati in predarea dansului sportiv, cu experienta in pregatirea perechilor de miri pentru dansul de deschidere;
 • prelucrarea melodiei (taiere, modificare tempo, realizarea mixului de melodii daca este cazul);
 • filmarea coregrafiei si indicatiilor instructorului;
 • efectuarea ultimei sedinte la salonul de nunta (daca nunta are loc in Bucuresti);
 • pachete personalizate, perfect adaptate nevoilor voastre, ce pot cuprinde: sedinte pentru dansul mirilor, cursuri de dans popular, cursuri de dans de societate, spectacole oferite de perechi de dansatori profesionisti la nunta voastra;
 • flexibilitate in programarea orelor de dans: de luni pana duminica, intre orele 09:00 si 23:00;
 • 2 locatii de desfasurare a cursurilor de dans: Joie de Vivre Muncii (str. Delea Veche nr. 16-18, Sector 2) sau Joie de Vivre Stefan cel Mare (str. Vasile Lascar nr. 171, Sector 2).

Ce stiluri de dans pot fi abordate la cursurile de dans pentru nuntă

Iată, mai jos, stilurile de dans ce pot fi abordate la cursurile de dans pentru nuntă:

 • dansuri latino: cha cha, samba, rumba, jive, salsa, merengue, bachata;
 • dansuri standard: vals lent, vals vienez, tango, quick step, slow fox
 • dansuri populare: dansuri din diferite regiuni ale tarii (la alegere);
 • coregrafie pe o melodie sau un colaj de mai multe melodii alese de voi.

Cum a apărut dansul mirilor

Este interesant de aflat că dansul mirilor a aparut întâi la balurile si petrecerile de la curtile domnesti sau de la curtile boierilor. Asadar, înca din cele mai vechi timpuri, din momentul in care o casatorie era celebrata printr-o petrecere cu fast, dansul mirilor a fost unul dintre principalele momente ale petrecerii respective.

Dragii mei, dacă veți ajunge personajele principale ale unei nunți, este bine să urmați cursuri de dans pentru miri in Bucuresti, având astfel asigurată frumusetea momentului, de care o să vă amintiți cu drag de-a lungul anilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu