Daca masina ta are nevoie de reparatii, alege piese auto second hand de la Cupola Speed

joi, decembrie 23, 2021 16:32
Posted in category Diverse

Piese auto dezmembrari
Multi soferi, in special cei ce au masini noi, cand aud de piese auto second hand mai degraba ar merge cu autobuzul decat sa le utilizeze la masina lor. Traiesc cu o conceptie gresita cum ca daca o piesa are acest titlu, automat dau banii degeaba si cred ca-si mai pun si viata in pericol. Ceea ce nu stiu ei e ca atunci cand achizitionezi astfel de piese de la un centru de dezmembrari, acestea sunt atent verificate si testate inainte, iar unele provin chiar de la masini noi ce au fost aduse acolo din diverse motive pentru distrugerea si radierea lor.

Daca esti din Suceava si ai nevoie de anumite piese auto second hand ca masina ta sa fie perfect functionala, vino la Cupola Speed. Insa, chiar daca nu esti de aici, poti gasi online ceea ce-ti trebuie si livrarea se va face in 24/48 ore oriunde in tara.

Beneficii ale achizitiei de piese auto second hand

Se prea poate ca o masina noua, dupa cateva mii de kilometri rulati sa prezinte o defectiune. Iar cand achizitionezi o masina noua si iese din garantie trebuie sa iei in considerare si faptul ca piesele de schimb noi vor fi costisitoare. Prin urmare, solutia este sa inlocuiesti piesele defecte cu piese auto second hand de la Cupola Speed. Acestia au la centrul lor o arie extinsa de marci si modele de autovehicule, fabricate incepand cu anul 2003 si pana in prezent. Poti gasi aici orice iti doresti, de la motoare la accesorii de motor, cutii de viteze, elemente de caroserie si interior, jante, navigatie, sistem de climatizare, electric, franare si multe altele.

Un alt avantaj este ca aici ai garantia ca vei achizitiona piese auto originale. Desi au fost utilizate, piesele de la dezmembrari sigur nu sunt de proasta calitate sau falsuri, fiindca pe internet sunt destul de multe piese ce arata ca cele originale, dar sunt facute in Turcia sau China. In cazul componentelor de caroserie, un avantaj ar fi compatibilitatea de culoare. La un parc de dezmembrari auto precum Cupola Speed poti gasi piesa originala, exact pe codul de culoare al masinii tale. Asta inseamna ca nu mai pierzi nici timp nici bani pentru a vopsi componenta respectiva si se va potrivi perfect.

Descopera pe dezmembrarisuceava.ro piesele disponibile prin utilizarea filtrului de cautare ce te ajuta sa gasesti exact ce iti trebuie.

Contact:

cupolaspeed@yahoo.com

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu