Daca nu vrei sa strice logodna

luni, august 28, 2017 11:02
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSe spune ca trebuie sa fii optimist si constructiv inainte de nunta si sa “nu cobesti”, cum spune prietenul meu caruia eu ii spun mai in gluma, mai in serios “baba superstitioasa”, dar si inainte si in perioada logodnei trebuie sa fii foarte atent, daca vrei ca nunta sa se faca. De ce s-ar putea strica o logodna? Am sa va povestesc din pataniile prietenilor:

  1. A invitat-o la restaurant, iar ea ar fi vrut vita, el a trecut peste vointa ei si a comandat pentru amandoi peste. Si s-a stricat relatia cat ai zice:”peste!” El era cadru militar si exersa deja inainte de nunta regimul cazon.
  2. S-a uitat pe un catalog cu inele logodna cu diamante aduse din Turcia sau Germania i s-a spus si l-a ales pe cel mai frumos, numai ca nu era din aur masiv, ci doar placat cu aur. Desi a dat o caciula de bani pe el, aleasa inimii lui s-a suparat cand a vazut ca la prima baie (se baga cu el in cada de dragul inelului si al noului statut) a inceput sa devina la inceput alb, apoi albastru. Furioasa i-a dat un telefon si i-a spus ca daca se zgarceste de la inceput, ea nu-si imparte viata cu un asemenea om!

Tocmai de-asta vin acum si iti spun sa cumperi legal inelul de logodna. Sa-l iei de la un magazine cunoscut, autorizat, cu certificat de garantie si valoare. Ce incredere poti sa ai in cineva care iti promite un inel unicat doar pe catalog?

Fii prevazator, caci de inelul acesta depinde viitorul tau! Pe Jomaz.ro toate bijuteriile din aur si diamante sau pietre pretioase sunt insotite de certificate si ambalate in cutiute de cadou.

Aici banii reprezinta investitia sigura in familia pe care ti-o doresti de copil, crede-ma!

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu