De ce ai nevoie de huse de calitate pentru Samsungul tau?

vineri, decembrie 30, 2016 8:38
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCe nu se poate spune in ziua de azi este faptul ca lumea nu a intrat deloc in sac si evolueaza de la minut la minut. Cel putin domeniul tehnologic a luat cu asalt piata interesata de gadgeturi si produse inteligente, telefoanele mobile cu diferite functii numarandu-se printre acestea. A devenit, asadar, o obisnuinta ca smartphone-ul sa fie considerat o parte din viata oricarui om modern.

Se poate vedea frecvent si cu ochiul liber ca toata lumea foloseste astazi un telefon inteligent de la o anumita marca si ne mai putem da seama, din pacate, ca unii au si ajuns dependenti de gadgeturile lor performante. Tehnologia producatoare de astfel de dispozitive actuale se dezvolta de la moment la moment pentru a insera si mai multe functii care sa faca fata cerintelor consumatorilor.

In acest fel, vedem ca uneori un simplu telefon mobil are incorporat si o camera digitala, ba chiar doua, functii de inregistrare video si audio, posibilitatea de conectare la retelele wi-fi sau accesul la fisiere prin Bluetooth ori prin reteaua 3G sau 4G. Este destul de evident faptul ca in ziua de azi, doar prin simpla detinere a unui astfel de device, te poti conecta cu toata lumea din jur.

Si acum, ca ai ca toata lumea un telefon bun, sa zicem ca de la Samsung, cum crezi ca l-ai putea proteja si intretine pentru cat mai mult timp, pentru a-ti fi alaturi in situatiile zilnice?

Un telefon de la producatorul Samsung este un smartphone de calitate, de aceea si husa pentru el trebuie sa fie la fel de potrivita si de calitativa. Nu poti doar sa ii aplici o folie de protectie oarecare si sa speri ca va fi in siguranta de acum incolo pentru restul timpului.

  • Huse Samsung Galaxy S6 din Gama de protectii TPU Hard Rubber. Aceste carcase au un aspect cauciucat, sunt simple si fine la atingere. Nu incarca telefonul iar materialul impiedica alunecarea telefonului tau de pe suprafetele pe care este asezat.
  • Huse Samsung Galaxy S6 Edge Plus Book Devia Talent. Acest gen de huse sunt elegante si fabricate dintr-o piele eco de cea mai inalta calitate, dispunand si de un suport din TPU pentru prinderea telefonului. Acest model de husa este de tip coperta, invelind si protejand atat partea din fata a gadgetului, cat si partea din spate a acestuia. Mai mult decat atat, poate fi pliat in mod orizontal pentru cand vrei sa vizualizezi ceva pe el.
  • Huse Samsung Galaxy S7 Just Must din silicon pe diferite culori. Aceste carcase in diferite nuante sunt ideale pentru a-ti proteja modelul de Samsung de zgarieturi, lovituri si praf.
  • Huse Galaxy S7 Edge Procell Silky din silicon. O asemenea husa ofera atat o actualizare din punct de vedere estetic, personalizand telefonul tau de la Samsung, cat si o garantie a protejarii lui si a garantarii ca este in siguranta 24/24.

De ce ai nevoie, asadar, de huse de calitate pentru Samsungul tau? Pentru ca meriti ce-i mai bun si pentru ca tii la telefonul tau inteligent.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu