De ce depinde pretul unui laptop

sâmbătă, aprilie 9, 2016 14:23
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniTot mai multe persoane opteaza pentru un laptop in defavoare vechilor PC-uri, deoarece laptopurile, fie ca vorbim de laptopuri Dell, Apple, Lenovo sau Asus, sunt mult mai usor de transportat si nu ocupa atat de mult spatiu. In plus, nu te mai incurci intr-o multime de cabluri, ci ai un singur cablu de alimentare. Daca vrei alte accesorii este alegerea ta.

Laptopurile nu sunt alese doar de catre persoanele care folosesc un astfel de dispozitiv pentru navigat pe internet, proiecte, programe mai simple, filme sau alte activitati de acest gen. Laptopurile sunt folosite chiar si de catre adevaratii gameri. Daca vrei un astfel de laptop, poti alege de la Lenovo un laptop Alienware. Acestea sunt create special pentru gameri si au caracteristici speciale, astfel incat gamerii sa se bucure de o experienta cat mai placuta. Preturile sunt putin mai mari decat in cazul laptopurilor obisnuite, insa este normal avand in vedere faptul ca un astfel de laptop este mult mai performant.

Cu cat un laptop are caracteristici mai bune, cu atat se va misca mai rapid si va fi mai performant.

Pretul laptopurilor difera. Un laptop poate fi diferit la pret din mai multe motive. In primul rand conteaza foarte mult procesorul. Cu cat un procesor este mai bun, cu atat laptopul va functiona mai repede. Apoi, conteaza mult capacitatea de stocare a dispozitivului, dimensiunile, functiile pe care le are, firma carui apartine, rezolutia, sistemul de operare si multe alte aspecte.

Tu, cand iti alegi laptopul fa o lista cu aspectele care sunt importante pentru tine. Astfel iti va fi mai usor sa alegi si vei alege mai repede. Vestea buna e ca ai o multime de magazine din care poti alege, atat online cat si offline.

Daca esti in cautarea unui magazin online de laptopuri, intra pe site-ul celor de la PC Madd.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “De ce depinde pretul unui laptop”

  1. Ionela says:

    septembrie 29th, 2017 at 16:27

    Foarte bun articol, multumesc pentru sfat

Adauga un comentariu