De ce merita sa ne cumparam o boxa portabila?

marți, martie 24, 2020 8:53
Posted in category Diverse

Boxa portabilaCati dintre voi nu v-ati saturat de sirele de fire intinse prin toata casa, pentru orice aparat electronic si electrocasnic? In timp ce unele persoane incearca sa le mascheze cat de cat dar cu greu altii renunta si pur si simplu le lasa asa cum sunt.

Oricum am pune problema, ne bucuram nespus de mult cand ne cumparam ceva nou dar mereu ne suparau acele fire. Asta pana cand au inceput sa apara din ce in ce mai multe dispozitive portabile si care sa functioneze si fara fire de alimentare.

Probabil ca cei mai fericiti in aceasta chestiune au fost cei care iubesc sa asculte muzica in boxe. Imi amintesc si eu cum in trecut imi doream atat de mult un sistem audio, preferatele fiind cele formate din 4 sau 5 boxe plus o statie la care sa fie toate conectate si inainte de a avea un PC, utilizam un DVD Player si binecunoscutele CD-uri si DVD-uri.

Nu am renuntat niciodata la a asculta muzica in boxe sau in a le utiliza pentru jocurile video sau pentru a urmari ceva pe net. Dar, desigur ca am vrut si eu ca mult altii sa tin pasul cu tehnologia asa ca, pentru a ama bucura oriunde si oricand de melodiile preferate, am achizitionat si eu o boxa portabila. Ce-i drept, la inceput, ca fiecare gadget, nu erau atat de performante ca acum insa nu putem trece cu vederea ca in ultimii 4, 5 ani multe aspecte s-au dezvoltat extrem de mult atat in cazul gadgeturilor cat si a altor aparate si un numai.

Desi la inceput nu avem atat de multe modele de boxe bluetooth din care sa aleg, acum am la dispozitie o variatate extrem de mare. Asta mai ales pentru ca am la dispozitie un magazin specializat in cele mai bune accesorii si alte diverse gadgeturi de ultima generatie.

Multi oameni asociaza boxele bluetooth cu boxele portabile. Si nu am putea spune ca este un concept gresit insa in viziunea mea, o boxa portabila este una compacta, de mici dimensiuni, pe care sa o poti lua intr-un rucsac sau chiar in buzunar in timp ce o boxa bluetooth poate fi si de dimensiuni mai mari pe care sa o utilizezi acasa si pentru care ai nevoie de un mijloc de transport ceva mai mare, ca o masina de exemplu. Insa da, ambele utilizeaza tehnologia bluetooth, prin care se pot conecta la diverse dispozitive.

Pe langa faptul ca prin intermediul unei boxe bluetooth putem asculta muzica avem si posibilitatea de a realiza sesiuni de karaoke, daca avem la dispozitie un microfon sau sa prelual apeluri telefonice daca la aceasta este conectat un smartphone.

De la un produs la altul si de la un brand la altul calitatea materialelor din care este realizata o boxa, sunetul oferit, autonomia si alte aspecte pot sa difere. De accea este bine sa stim care sunt cele mai bune brand-uri dar cel mai important, sa alegem un model potrivit pentru nevoile noastre.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu