De ce (nu) videochat

miercuri, decembrie 28, 2016 10:54
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniFariseismul și ipocrizia domină România

Trăim în România și asta ne ucide speranța că-n această țară există un miligram de sinceritate publică. De exemplu, atunci când vine vorba de videochat majoritatea românașilor încep să strâmbe din nas, să o facă pe minorosițele, pentru ca apoi, prin județul Vaslui, s-o pună de-un viol scurt, eventual în grup. Dorința românilor de a dialoga cu fete fierbinți este evidențiată și de clasamentul site-urilor din România, întocmit de alexa.com (https://www.alexa.com/topsites/countries/RO). Astfel, după primele locuri, ocupate în ordine de google.ro, youtube.com, google.com, facebook.com, yahoo.com, emag.ro, olx.ro, wikipedia.org, pe locul 9 găsim exact un site de videochat. Asta ce înseamnă? Înseamnă că o pondere importantă dintre români se simt bine atunci când comunică prin intermediul videochat-ului.

Videochat-ul nu este o metodă de a te alege cu o boală venerică

În urmă cu niște ani, s-a pus problema ca-n România prostituția să se legalizeze, precum în Germania sau Ungaria, de exemplu. Argumentele pertinente ale celor care susțineau măsura, în principal o parte dintre ziariști, inclusiv oameni de televiziune și radio, constau în următoarele:

 • Prostituția există în România, chiar dacă nu este legalizată, fie că ne place, fie că nu. Aceasta se practică la “negru” sau, mai rău, România exportă “carne vie” în Occident, fiind printre țările de top în acest domeniu.
 • Legalizarea prostituției în România ar limita numărul îmbolnăvirilor, la capitolul boli cu transmitere sexuală, deoarece în casele de toleranță se efectuează periodic niște controale medicale, fetele sunt ținute, așadar, sub observație medicală, iar riscul îmbolnăvirilor clienților este minim, dacă nu chiar zero. Nu același lucru se întâmplă pe centură sau în alte locuri unde se face prostituție “ilegală” (dar se face), aici riscul îmbolnăvirilor fiind maxim.
 • Legalizarea prostituției în România ar mai aduce niște bani la bugetul țării, dacă tot cerem zilnic bani de la buget. Altfel, banii intră în buzunarele “peștilor”, ale mafioților care controlează rețele întregi de prostituție și nu numai. Iar aceste rețele livrează fete inclusiv politicienilor, care la televizor o fac pe inoceții, pe apărătorii moralei și crdintei, iar în spațiul privat le sunt livrate prostituate minore la greu, pentru plăceri maxime.
 • Legalizarea prostituției în România ar oferi o șansă și fetelor înclinate spre astfel de îndeletniciri, adică ar avea asigurare medicală, șansa de a fi pensionate la un moment dat, independența financiară, ieșirea de sub tutela mafioților pentru care sunt doar niște sclave obligate să presteze. Cum nu le mai putem arde pe rug, precum în Evul Mediu întunecat, ar trebui să le înțelegem alegerea și să o facem cât mai suportabilă pentre ele și pentru unii dintre noi, de ce nu. În acest fel și-n Vaslui ar scădea drastic numărul vilolurilor, s-ar reduce numărul de hărțuiri sexuale de la serviciu, ar scadea numărul crimelor pasionale, în care tot femeile sunt victime.

Nu pot, în acest context, să nu amintesc de ipocrizia reprezentanților bisericii, în special cei ai BOR, biserica majoritară, care s-au opus de fiecare dată legalizării prostituției în România. Dar aceeași biserică majoritară nu are nimic împotriva afacerilor ilegale ale preoților, ale acumulării de averi imense de către ierarhii BOR, ale îndepărtării unor preoți de adevărul creștin, prin practicarea unor obiceiuri satanice etc. Gradul de fariseism al BOR mi se pare maxim.

Revenind la videochat, acesta este un refugiu pentru unii dintre conaționalii noștri, un refugiu mult mai pașnic decât un viol sau un furt de bani publici.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

4 Responses to “De ce (nu) videochat”

 1. Mary says:

  ianuarie 18th, 2018 at 13:56

  Exact, cu toate ca este un domeniu care iti ofera o multime de posibilitati si avantaje.

 2. Mimi says:

  octombrie 24th, 2018 at 13:34

  Bine punctat. Videochatul nu este acelasi lucru cu prostitutia, si nici ceva ilegal. Iar din pacate ipocrizie exista peste tot, nu doar in randul reprezentantilor bisericii.

 3. Meda says:

  noiembrie 16th, 2018 at 15:17

  Ma bucur ca cineva intelege cu adevarat in ce consta un job in domeniul videochatului. Felicitari pentru articol!

 4. Vera says:

  ianuarie 23rd, 2019 at 18:53

  Videochatul trebuie sa fie DA. pentru ca este un domeniu de munca care nu te limiteaza si te ajuta sa ajungi acolo und emulte persoane poate doar viseaza.

Adauga un comentariu