De ce vopsire in camp electrostatic?

luni, martie 27, 2017 13:56
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniVopsirea a fost, este si va fi unul dintre cele mai importante domenii de activitate ale societatii. Aceasta importanta deriva din faptul ca asupra tuturor lucrurilor pe care le utilizam se aplica vopsea. Din acest motiv incet dar sigur tehnologia de vopsire s-a dezvoltat foarte mult motiv pentru care in momentul de fata putem alege tipul de vopsire din mai multe variante. Vopsitorie in camp electrostatic reprezinta in momentul de fata ce-a mai buna alegere pe care o putem face atunci cand vine vorba despre tipul de vopsire. Acest lucru a fost inteles si de catre cei de la www.analkoaluminium.ro care care au introdus in gama lor de servicii si acest tip de vopsire. Pentru a intelege mai bine de ce atat la nivel global cat si la nivel national vopsitoria in camp electrostatic este in trend iata doar cateva dintre cele mai importante avantaje oferite de catre acest tip de vopsire:

  • Fara nici o urma de indoiala, durabilitatea este poate cel mai important avantaj oferit de catre aceasta tehnologie de vopsire mai ales in conditiile in care materialele vopsite cu ajutorul acestei tehnologii de vopsire sunt utilizate in mediul de afaceri, acolo unde durabilitatea produselor este prioritatea numarul 0. Materialele vopsite prin intermediul vopsirii in camp electrostatic sunt durabile pentru ca datorita modului in care sunt vopsite rezista la foarte multi factori nocivi. Dintre acestia amintesc agentii chimici, zgarieturile, caldura excesiva ori umiditatea.
  • Traim intr-o societate in care poluarea atinge din ce in ce mai des cote alarmante motiv pentru care suntem nevoiti sa cautam alternative mai putin nocive pentru mediul in care traim. Si din acest punct de vedere tehnologia vopsirii in camp electrostatic prezinta avantaje deoarece aceasta metoda de vopsire utilizeaza pulbere si nu vopsea lichida cum se intampla in cazul vopsirii clasice. Pe langa faptul ca nu dauneaza mediului inconjurator aceasta metoda de vopsire nu este nociva nici pentru cei care lucreaza in acest domeniu de activitate.
  • Datorita faptului ca vopseaua pulbere ce ramane de la o aplicare la alta poate fi reutilizata fara ca eficienta vopsirii sa fie afectata in vre-un fel costul de productie este scazut ceea ce reprezinta un avantaj atat pentru cei care lucreaza in acest domeniu de activitate precum si pentru beneficiarii acestui serviciu.
  • Crearea unor anumite iluzii optice prin intermediul utilizarii tehnologiei de vopsire in camp electrostatic reprezinta un alt avantaj ce nu poate fi ignorat avand in vedere importanta design-ului.
  • Timpul redus necesar efectuarii acestei proceduri este un alt avantaj al utilizaii tehnologiei vopsirii in camp electrostatic avand in vedere ca permite efectuarea unui numar mare de operatiuni si implicit genereaza un venit mai mare din punct de vedere financiar.
  • Varietatea de materiale pe care se poate aplica aceasta tehnologie de vopsire este un alt motiv pentru care vopsirea in camp electrostatic este din ce in ce mai recomandata si utilizata de catre specialistii din domeniu.

Avand in vedere ca acestea sunt doar cateva dintre avantajele oferite de catre acest procedeu de vopsire recomand apelarea la serviciile oferite de catre cei de la analkoaluminium deoarece acestia ofera cel mai bun serviciu de vopsire in camp electrostatic.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu